Είτε το κάνετε με σκοπό (οδήγηση γύρω από την πόλη για να προκαλέσετε έναν υπνάκο) είτε τυχαία (παράθυρα κάτω, μουσική που φουσκώνει, ικετεύοντας το μωρό να παραμείνει ξύπνιο χωρίς αποτέλεσμα), νωρίτερα ή αργότερα το μωρό σας θα κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πάρουν τα μωρά πίσω στον ύπνο μετά την εξαγωγή τους από το κάθισμα του αυτοκινήτου, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το παιδί μου. Σίγουρα, θα είστε ενθουσιασμένοι για να δείτε την ευτυχισμένη εμφάνιση του ύπνου του μωρού, αλλά ίσως να αναρωτηθείτε και τι να φτιάξετε το frick με τον εαυτό σας.

Αφήστε τα μωρά που κοιμούνται ψέματα

Εδώ είναι η συμβουλή: Έχετε ένα σταθμό που απολαμβάνει να απολαμβάνει όλα έτοιμο να πάει. Με τη διαμόρφωση του σπιτιού μας, μπορούμε να καθίσουμε στο κατάστρωμα και να κρατήσουμε ένα μάτι και αυτί στο αυτοκίνητο στο δρόμο. Εάν δεν είστε τόσο τυχεροί, κρατήστε μια καρέκλα γκαζόν, ασύρματο τηλέφωνο και ένα stash από περιοδικά (ή το πλέξιμο), και ένα μπουκάλι νερό βολικό. Αντί να είστε απογοητευμένοι, σκεφτείτε το ευλογημένο δώρο του χρόνου που σας δόθηκε!

Εάν δεν είστε ευλογημένοι με ένα πλήρες σταθμό Napping, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα βιβλίο ή ένα έργο πλέξιμο στο αυτοκίνητο και απλά να ξεκουραστείτε.

Ω ναι, προσέξτε προσεκτικά το μωρό για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλής και εύκολα να κοιμάστε! Αυτή είναι μια ήπια άκρη του καιρού.