Έχετε ασχοληθεί ποτέ με τη συγκέντρωση κεφαλαίων; Εάν έχετε, ξέρετε ότι περιλαμβάνει την ερώτηση πολλών ανθρώπων για χρήματα ξανά και ξανά. Μπορεί να νιώθει σαν να παίζεις τους φίλους σου. ενδεχομένως ενοχλώντας τους. Δεν είναι εύκολο. Αλλά κανείς δεν δημιούργησε ποτέ αλλαγή χωρίς να είναι λίγο ενοχλητικό.

Βλέπω?

Στις αρχές αυτού του μήνα, βοήθησα την Homie Lisa να ξεκινήσει την εκστρατεία της για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για να βοηθήσει μια μητέρα, με στόχο να συγκεντρώσει 25.000 δολάρια μέχρι τα τέλη Μαΐου. Την καλώ το homie μου επειδή ζει στο Όκλαντ. Πωλήσαμε εισιτήρια για ένα τσάι παροχών στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η Heather και εγώ φορούσαμε τα χαριτωμένα φορέματα Lesley Evers.

Εδώ είμαστε με το πολύ φοβερό Wendy της Wendolonia.

Εντάξει, ας μην αποστασιοποιηθούν με το όμορφο. Λοιπόν, ένα πολύ πιο όμορφο πράγμα. Κάθε καπετάνιος τραπέζι σε αυτό το τσάι (ήμουν καπετάνιος – Ahoy, Mateys!) Ήταν υπεύθυνος για την προσέλκυση των δικών της ρυθμίσεων. Δηλαδή, φόρτωσα κρυστάλλινες πλάκες, φλιτζάνια τσαγιού και το κληρονομικό ασήμι μου (πρώτη χρήση μετά από δέκα χρόνια γάμου! Έφερα κεριά και μπαμπού και έκανα ένα όμορφο τραπέζι για τους φίλους μου που ήταν αρκετά ευγενικοί για να αγοράσουν εισιτήρια.

Άφησα το πιο σημαντικό πράγμα; Για τι συγκεντρώνουμε χρήματα; Για τα βήματα των μωρών, οι άνθρωποι. Το κάνουμε για τα άκρα.

Εμείς, και άλλοι υποστηρικτές της βοήθειας μιας μητέρας έξω, δεν μπορούμε να αντέξουμε την ιδέα των μωρών που πηγαίνουν χωρίς αρκετές πάνες για να τους κρατήσουν καθαρά και υγιή. Και όχι όλες οι μητέρες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να κρατήσουν τα μωρά τους σε καθαρές πάνες όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Καλά νέα εδώ! Ο Huggies έφερε πίσω το κάθε μικρό πρόγραμμα κάτω, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης και της Heather ως πρεσβευτών για να βοηθήσει στη διάδοση της λέξης για την ανάγκη της πάνας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς, οι φίλοι μου (facebook/twitter/blog-reading), θα είναι οι παραλήπτες των επαναλαμβανόμενων μηνυμάτων μας σχετικά με την ανάγκη της πάνας και τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε.

Ας αρχίσουμε.

Πάνες. Τα μωρά τους χρειάζονται.

Κατά τους επόμενους μήνες, θα σας δώσουμε διαφορετικές ιδέες για τη συμμετοχή σε κάθε μικρό πρόγραμμα, αλλά σήμερα, θα επικεντρωθώ στα τοπικά μου peeps στη βοήθεια μιας μητέρας που θα παραδώσει πάνες στους ανθρώπους που τους χρειάζονται .

Ο στόχος είναι να χτυπήσει $ 25K μέχρι τις 31 Μαΐου (και έχουμε $ 3.926.63 πολύ περισσότερα για να πάμε). Αν το κάνουμε, οι Huggies θα ανταμείψουν να βοηθήσουν μια μητέρα με 100.000 πάνες για να βοηθήσει σε προσπάθειες για να βοηθήσει τους άστεγους και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε να καλύψετε *κάθε μικρό κάτω *, κάντε κλικ για να δωρίσετε. (Είμαστε μερικές χιλιάδες δολάρια σύντομα από αυτή τη γραφή.)

Το διασκεδαστικό μέρος: Μοιραστείτε μια εικόνα του μωρού σας που φοράει μόνο μια πάνα και θα χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες στα επερχόμενα μηνύματα σχετικά με την ανάγκη της πάνας. Είτε επικολλήστε έναν σύνδεσμο στην εικόνα στα παρακάτω σχόλια είτε δημοσιεύστε την εικόνα στη σελίδα μας στο Facebook.