Τα παιδιά μου εξαντλούνται μετά από να παίξουν fetch | Φωτογραφία από τον Alex Cave

Υπάρχει μια σκηνή στην ταινία χτύπησε επάνω στην οποία οι γονείς χλευάζουν το “ανίδεο bachelor” για να παίξει fetch με τα παιδιά (περίπου Min 1:45 σε αυτή την προεπισκόπηση για όσους δεν υπομονή). Λοιπόν, βιδώστε αυτό? Δεν υπάρχει καμία ντροπή στην επινόηση παιχνιδιών που παίρνουν τα παιδιά να κυνηγήσουν πράγματα που τους πετάξουν. Οι μικροί άνθρωποι πρέπει να τρέξουν από το ya-yas τους, τελικά.

Δεν με πειράζει να παίζω Frisbee με τα παιδιά μου θεωρητικά, αλλά αν όταν πετάξουν άσχημα, δεν θέλω να το αντιμετωπίσω. Μάθετε τι εννοώ; Εδώ είναι οι δοκιμασμένες και αληθινές μέθοδοι μου για να αναζωογονήσω τους κινητήρες τους και όχι τους δικά μου.

Το αγαπημένο μας: Οι ρουκέτες Stomp ήταν συμβατικές εδώ και έξι χρόνια! Σας προτείνω την άνοιξη για τα επιπλέον ξαναγέμισμα και τα κρατάτε στο μπροστινό ντουλάπι ή στον κορμό του αυτοκινήτου. Πάντα.

Η μητέρα της γιαγιάς: η μητέρα της Whitney διατηρεί μερικά από αυτά τα Skyrocopters. Τους πυροβολεί με τα παιδιά στην μπροστινή αυλή και το λατρεύουν.

Κάτω από κάτω: Δοκιμάστε ένα παιχνίδι Boomerang και, αν κυριαρχήσετε την ικανότητα, κανείς δεν πρέπει να τρέξει. Αλλά θα χρειαστούν χρόνια για να συμβεί αυτό. Εν τω μεταξύ, πρακτική με αυτό το μαλακό εσωτερικό boomerangâ για να ακονίσετε τις ικανότητές σας.

Μια νέα περιστροφή: Αυτό το Flash Flyer αποτελεί ένα εύκαμπτο στρογγυλό δίσκο που είναι ικανός * να πετάει μακρινές αποστάσεις και να επιστρέφει ακριβώς από όπου ξεκίνησε. Heh. Ακριβώς όπως με ένα συμβατικό μπούμερανγκ, θα χρειαστείτε κάποια πρακτική.

Old School: Πάρτε μια μπάλα wiffle και batâ έτσι ώστε ο γονέας να μπορεί να χτυπήσει το μπέιζμπολ, ενώ το παιδί το πετάει ξανά και ξανά. Ή να παίξετε.

Νέο παιδί στο μπλοκ: Το ριζοσπαστικό ανεμόπτερο Skytrix-Looking-Looking είναι μέρος yo-yo και part plider παιχνίδι. Εφόσον μπορώ να το χτυπήσω και τα παιδιά μου μπορούν να το κυνηγήσουν, θα το δοκιμάσω.

Εισαγωγή μπόνους: Θα υποθέσω ότι πολλές οικογένειες νεοσύλλεκτων δεν πρόκειται να πάρουν το χρόνο για να χτίσουν αυτό, αλλά είναι φανταστικό! Πυροβολεί 200 έως 300 πόδια στον αέρα. Ο Rookiedad Alec χτίζει τον εκτοξευτή από ένα κιτ, και οι ρουκέτες χαρτιού είναι όλα σπιτικά. Ο Sawyer συνήθως ωθεί το κουμπί ανάφλεξης, ενώ τα μεγάλα νεαρά αγόρια τρελαίνουν προσπαθώντας να πιάσουν τα βλήματα πριν χτυπήσουν το έδαφος.

Εδώ είναι ένα 17 δευτερόλεπτο βίντεο Cam της εναρκτήριας διαδρομής μας.

Πώς παίζετε το Fetch με τα Littles σας;