αύριο, 3 γενιές της οικογένειας – ο ίδιος, ο σύζυγός μου Peter, οι 2 γιοι μας: Oliver και Alexander και οι γονείς μου – θα κατευθυνθούν με τον Alicante να μένουν σε ένα σπίτι διακοπών ευγενικά C/ O του James Villas.

Οι τακτικοί αναγνώστες αναμφίβολα θα θυμούνται ότι η τελευταία φορά και οι 6 μας υπονοούσαν να κατευθυνθούν για διακοπές με τον James Villas, οι οποίες δεν πήγαν αρκετά στο σχέδιο, με ένα μικρό γεγονός που τώρα αναφέρεται ως «Passportgate» ματαιώνοντας τα σχέδιά μας.

Τη νύχτα πριν υπονοούμε να πετάξουμε, ανακαλύψαμε ότι το μεγαλύτερο διαβατήριο του παιδιού του Oliver είχε μόλις λήξει και δεν υπήρχε τρόπος να ταξινομήσουμε ένα νέο στο χρόνο για τις διακοπές.

Πολλά δάκρυα και αναζήτηση ψυχής αργότερα επιλέξαμε ότι θα επιλέξω ακόμα το μικρότερο παιδί μας Xander και τους γονείς μου, ενώ ο Peter και ο Oliver θα είχαν μια φανταστική «παραμονή» στις ακτές της Ουαλίας.

Οι διακοπές στο Marbella ήταν εκπληκτικές και το σπίτι των διακοπών που μείναμε ήταν απλά πανέμορφη. Το Mansion Cum Home Cum Cum (!) Ήταν εξοπλισμένο με όλα όσα εσείς (ή Beyonce) θα μπορούσε ενδεχομένως να χρειαστεί ή να θέλει μια ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, πολυτελή κουζίνα και ακόμη και ένα playroom στο υπόγειο για μικρά παιδιά.

Ενώ ήταν καλό να μπορέσω να αφιερώσω την προσοχή μου στον Xander για μια ολόκληρη εβδομάδα και να δω τη θεία και τον θείο μου που ζουν στο Marbella, έχασα απελπισμένα τα 2 νεαρά μου αγόρια, οπότε δεν μπορώ να περιμένω όλους να φύγουμε ξανά αυτή τη φορά με Ένα όμορφο διάλειμμα στο Alicante στη νοτιοανατολική ακτή της χώρας.

Το έχω πει πριν και θα το πω ξανά … Το blogging είναι πραγματικά το καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο και είμαι τόσο εξαιρετικά ευγνώμων για όλες τις φανταστικές εμπειρίες και τις ευκαιρίες ταξιδιού που προσφέρει στην οικογένειά μας.

Ξέρω ότι γράφω πόσο ευγνώμων είμαι πολύ και συχνά το πολύ περισσότερο το επαναλαμβάνω, τόσο λιγότερο γνήσιο είναι δυνητικά ακούγεται, αλλά πραγματικά είμαι ευγνώμων, γιατί ναι δουλεύω σκληρά, αλλά όλοι κάνουμε και εκτιμώ όλα όσα φέρνει αυτό το blog στο δικό μου Και η ζωή της οικογένειάς μου.

Το ταξίδι είναι ένα δώρο, όχι πολύ περισσότερο για τα παιδιά μου που έχουν δει πολλά από τον κόσμο σε τόσο μικρή ηλικία χάρη στο blog …

Αυτή τη φορά θα μείνουμε στο εντελώς ονειρικό σπίτι διακοπών Μαρία, που βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Jalon, μια περιοχή με εκπληκτική θέα σε πορτοκαλί ελαιώνες, οπωρώνες και ελαιόδεντρες που βρίσκονται σε ένα μαγευτικό βουνό.

Και ενώ είμαστε στο θέμα των μεγαλοπρεπών απόψεων, το σπίτι των διακοπών μας δεν φαίνεται πολύ άθλια.

Ήταν μια εξαιρετικά πολυάσχολη λίγες εβδομάδες εδώ στο Truthful Mum HQ, γυρίζοντας για το Good Morning Britain της ITV, ταξιδεύοντας κάτω από τη χώρα για συναντήσεις πελατών και ημέρες τύπου και συμμετέχοντας σε διάφορες εκστρατείες στυλ και τροφίμων, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για εβδομάδα χαλάρωση στον ήλιο.

Προς το τέλος της εβδομάδας (ελπίζουμε ότι ένα μικρό sunkissed) θα συμμετάσχω σε 2 βλαστούς για το Luxe Swimwear Brand Heidi Klein, όπου θα μοντελοποιήσω ένα κομμάτια, μπικίνι, καπέλα, τσάντες και jewellery- Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας.
Αυτή η πισίνα κάνει το ιδανικό σκηνικό δεν νομίζετε;

Θα κάνω blogging για τις διακοπές την επόμενη εβδομάδα, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για ανάρτηση και διατηρείτε επαφή με τα ταξίδια μου στο Twitter, το Instagram και το Facebook επίσης.

Ακριβώς καλύτερα να πάω και να πακετάρω!

Adios Mi Amigos!

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι και παρέχει μια εικόνα για το πώς να δημιουργήσετε μια ψηφιακή εταιρεία ή να επιστρέψετε στην εργασία με σιγουριά.

MUMBOSS: Ο Οδηγός Αληθινής Μαμά για την Επιβίωση και την Αμάζη στην Εργασία και στο Σπίτι (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση και την ακμάζουσα στην εργασία και στο σπίτι (EDITION US/CANADA)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Αγορά τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; Τότε γιατί να μην ακολουθήσετε το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare