τόσο ενθουσιασμένοι όσο έπρεπε να έχω ένα ακόμη παιδί μετά τον Julian, η μήτρα μου αισθάνθηκε διαφορετικά, καθώς καταλήξαμε με δύο νέους κάτω των τριών ετών και όχι δύο ετών, καθώς και είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με την απόσταση. Η Heather ήταν εξίσου ενθουσιασμένη καθώς και χτύπησε το τζάκποτ με τους δημοφιλείς “δύο νέους κάτω από δύο” καθεστώς. (Έχει ήδη χάσει τη δυνατότητα της να έχει τρία κάτω από τρία, BTW).

Αποδεικνύεται, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ή πολύ μακριά είναι, αν είναι και οι δύο κάτω από την ηλικία για την ανεξάρτητη διασταύρωση του δρόμου, υπάρχουν πολλές υλικοτεχνικές ανησυχίες που πρέπει να επεξεργαστούν. Βρίσκω την αληθινή δοκιμή ιδανική τώρα με τη στιγμιαία μου κατάσταση που δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Συχνά πρέπει να σταθμεύσω στο επόμενο μπλοκ, καθώς και να περπατήσω, σε μια γειτονιά χωρίς πεζοδρόμια, με δύο νέους καθώς και όλα τα πράγματα που τα επιλέγει. Μερικές φορές, δεν μπορεί να γίνει.

Ακριβώς σήμερα έπρεπε να σταματήσω το όχημα μπροστά από το σπίτι μου, να αφήσω τα παντοπωλεία εκεί, στη συνέχεια να ανακαλύψω ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και να κάνω τη βόλτα. Αν είχα κρατήσει τα παντοπωλεία στο αυτοκίνητο, ίσως έπρεπε να μείνουν εκεί μέχρι που ο κόμπος μου έφτασε στο σπίτι.

Εάν περιμένετε με το δεύτερο παιδί σας, αυτό θα είστε σύντομα. Μην χάσετε την χρήσιμη δημοσίευση της Amy για το “Πώς να κάνετε δύο”.

> Αρκετά μωρά: ακριβώς πώς να κάνετε δύο

Και αν βρίσκεστε στο τρίτο νούμερο, θα σας αρέσει η σειρά δοκίμων της Jennifer για το θέμα.

> Έχοντας τρία παιδιά