Αφού έχετε ένα μωρό, το σώμα σας πηγαίνει με ένα rollercoaster αλλαγών. Heck, όταν περιμένετε καθώς και μετά από το μωρό, το σώμα σας πηγαίνει με ένα rollercoaster αλλαγών. Ενώ η εγκυμοσύνη είναι ένα όμορφο, μαγικό, καθώς και τρελό πράγμα, τα σώματά μας κάνουν πολλά απίστευτα πράγματα που μπορεί να είναι αγχωτικά καθώς και δύσκολα στο μυαλό σας, στο σώμα, καθώς και στην ψυχή. Ακριβώς πώς μπορείτε να βοηθήσετε με τις αλλαγές μετά τον τοκετό; Με μασάζ μετά τον τοκετό, τα αγαπημένα μου.

Μασάζ μετά τον τοκετό: Γιατί κάθε μαμά χρειάζεται ένα!

Τα μασάζ είναι απίστευτα, καθώς μπορούν να κάνουν τόσο πολύ για όχι μόνο το σώμα σας, ωστόσο για το μυαλό σας καθώς και για τη γενική σας ευημερία. Τα μασάζ κατανοούνται ότι βοηθούν τους ανθρώπους να χαλαρώσουν, να μειώσουν το άγχος, καθώς και να χαλαρώσουν τους μύες, ωστόσο ένα μασάζ μετά τον τοκετό μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα για το σώμα σας ανάκτησης.

Τι μπορεί να κάνει ένα μασάζ μετά τον τοκετό;

Τα μασάζ μετά τον τοκετό βοηθούν με πολλά πράγματα, όσο καλύτερα από όλα, βοηθούν να επιταχύνουν τη γενική διαδικασία επούλωσης.

Χαλάρωση καθώς και ανακούφιση από το στρες

Όταν γίνει σωστά, ένα μασάζ μετά τον τοκετό μπορεί να επιφέρει μια εντελώς νέα αίσθηση χαλάρωσης καθώς και να διευκολύνει μερικές από τις μαμά σας-στρες. Έχοντας ένα νέο βρέφος είναι δύσκολη δουλειά. Είτε πρόκειται για το πρώτο σας βρέφος είτε για το πέμπτο σας, αυτά τα κομμάτια σας τονίζουν, καθώς και σας κάνουν να τεντωθείτε. Ως μαμά, ανησυχείτε για τα πάντα. Αντιμετωπίζουμε τόσους πολλούς στρεσογόνους παράγοντες στις καθημερινές μας επιχειρήσεις, καθώς και μας κάνουν τεταμένους καθώς και τονίζοντας.

Ένα μασάζ μετά τον τοκετό πρόκειται να σας προσφέρει αυτό το κομμάτι του χρόνου “εμένα” που όλοι χρειάζονται. Μπορούμε να πάρουμε μόλις 5 λεπτά μόνο στο μπάνιο, έτσι μια ώρα μασάζ από ένα εξουσιοδοτημένο Masseuse μετά τον τοκετό μπορεί πραγματικά να κάνει το σώμα σας καθώς και το μυαλό σας καλό.

Εάν ένα μασάζ εμπειρογνωμόνων είναι εκτός προϋπολογισμού σας, αυτό είναι εντάξει! Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας δώσει ένα μασάζ με το λάδι του Dr. Teal Relaft & Relief Body (μυρίζει τόσο καλά!). Ζητήστε τους να μειώσουν τα φώτα, να βάλουν κάποια χαλαρωτική μουσική, καθώς και να τους πείτε ότι είναι όλα για σας. Θα πρέπει να είναι ειρηνική καθώς και ηρεμία στο δωμάτιο. Εάν απαιτούν δείκτες για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα μεγάλο μασάζ μετά τον τοκετό, να τους ελέγξει αυτό το βιβλίο: MOM MASSAGE: Ένα εγχειρίδιο για την εξάλειψη των δυσφορών της εγκυμοσύνης. Παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το άγχος μετά τον τοκετό καθώς και τις μεθόδους μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, την εργασία καθώς και την μεταγεννητική. Ως εκ τούτου, αγοράστε αυτό το βιβλίο για τον σύντροφό σας ενώ περιμένετε, καθώς και ζητήστε κανονικά μασάζ σε όλη την εγκυμοσύνη σας καθώς και μετά! Αυτό είναι ένα win-win!

Μειωμένο οίδημα από μασάζ μετά τον τοκετό

Τα μασάζ βοηθούν να χαλαρώσουν τους μύες καθώς και να ενισχύσουν τη ροή του αίματος. Όταν παίρνετε ένα μασάζ μετά τον τοκετό, το μασάζ θα ενισχύσει τη ροή του αίματός σας, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση οποιουδήποτε τύπου διόγκωσης που μπορεί να έχετε.

Για παράδειγμα; Εάν έχετε πρήξιμο στα πόδια σας καθώς και τα χέρια όταν τα μασάζ τα μασάζ καθώς και στη συνέχεια λειτουργεί στο υπόλοιπο σώμα σας, αυτά τα υγρά στα πόδια σας καθώς και τα χέρια διανέμονται σε όλο το υπόλοιπο σώμα σας, μειώνοντας έτσι, μειώνοντας έτσι Η ποσότητα υγρού που έχετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Ορμόνες ρύθμισης

Τα σώματά μας δημιουργούν πολλές ορμόνες κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη: προγεστερόνη, οιστρογόνο, κορτιζόλη, χαλαρή, προλακτίνη, καθώς και οξυτοκίνη. (Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερα, ωστόσο ας μην κατακλύζουμε εδώ.) Αυτό είναι πολλές ορμονικές τροποποιήσεις για οποιονδήποτε! Ένα μασάζ μετά τον τοκετό πρόκειται να βοηθήσει με όλες αυτές τις ορμόνες. Τα μασάζ βοηθούν τους ανθρώπους να χαλαρώσουν τα οποία μειώνουν την κορτιζόλη (η ορμόνη στρες), μπορούν να μειώσουν τον πόνο που μπορεί να αισθανθείτε από τις ορμόνες χαλαρών Διέγερση της προλακτίνης σας (ορμόνη γάλακτος) καθώς και της οξυτοκίνης σας (εργατική ορμόνη).

Αυξήστε την παραγωγή γάλακτος με μασάζ μετά τον τοκετό

Θυμηθείτε ότι η ορμόνη προλακτίνης μόλις συζητήσαμε; Είναι υπεύθυνο να επιτρέπεται στο σώμα σας να δημιουργήσει γάλα. Ένα μασάζ μετά τον τοκετό θα επιτρέψει στο σώμα σας να χαλαρώσει καθώς και να ενεργοποιήσει τις ορμόνες της προλακτίνης να αυξηθεί. Ένα μασάζ μαστού μπορεί να είναι κάτι που αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε τον εαυτό σας ή να επιτρέψετε στον σύντροφό σας να κάνει. Το μασάζ μαστού μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να πάρετε φραγμένες αγωγούς ή ακόμα και μαστίτιδα.

Βοηθήστε σε πολύ καλύτερο ύπνο

Τα μασάζ είναι χαλαρωτικά καθώς και βοηθούν την απλότητα του μυαλού μας καθώς και το σώμα μας. Εάν παίρνετε ένα μασάζ μετά τον τοκετό, μπορείτε να πιστέψετε ότι έχετε πολλούς πόνους, πόνους, καθώς και στρεσογόνους παράγοντες που σας κρατούν τη νύχτα. Η απόκτηση ενός μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο χαλαρή καθώς και άνετα.

Τα μασάζ είναι επίσης κουραστικά. Όταν ο θεραπευτής μασάζ σας παρέχει ένα μασάζ μετά τον τοκετό, πρόκειται να μετακινηθεί πολύ υγρό, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, καθώς και να βοηθήσει με όλες αυτές τις ορμόνες. Αυτό είναι πολύ για το σώμα σας να χειριστεί, καθώς φυσικά θα σας φορέσει. Ως μαμά σε ένα νεογέννητο, είστε κουρασμένοι όπως είναι. Το μασάζ θα σας χαλαρώσει καθώς και το SimpLicity Μερικοί από αυτούς τους πόνους που έχετε ακόμα και να σας στείλουν σε ένα ωραίο, χαλαρό, βαθύ ύπνο.

Καταπολέμηση το άγχος μετά τον τοκετό με μασάζ

Το άγχος μετά τον τοκετό είναι πραγματικό. Εννοώ εξαιρετικά πραγματικό. Μπορεί να σας χτυπήσει σαν έναν τόνο τούβλων ή μπορεί αργά να σέρνει πάνω σας. Αφού έχετε ένα μωρό, οι ορμόνες σας μπορεί να είναι γύρω από την τοποθεσία καθώς και την αλήθεια ότι το σώμα σας μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό δεν προσθέτει στο “καλό αισθάνεται”. Η απόκτηση ενός μασάζ μετά τον τοκετό μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση αυτής της ενοχλητικής ορμόνης, κορτιζόλης. Η χαλάρωση καθώς και η ανακάλυψη λίγο “Me Time” μπορεί να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλύτερα. Είναι απίστευτο ακριβώς πόσο μόνο μια ώρα περιποίησης καθώς και χαλάρωση μπορεί να τροποποιήσει τη διάθεσή σας. Εάν αισθάνεστε κατάθλιψη, φροντίστε να αφήσετε τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψης και ευεξίας να καταλάβει αμέσως. Δεν χρειάζεται να πάτε μόνο με το άγχος μετά τον τοκετό. Θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν περαιτέρω σε ένα σχέδιο θεραπείας που είναι κατάλληλο για εσάς.

Ερωτήσεις σχετικά με το μασάζ μετά τον τοκετό:

Τώρα που είχατε το μωρό σας, καθώς και κοιμήσατε (ίσως), ίσως έχετε κάποιες ανησυχίες σχετικά με τα μασάζ μετά τον τοκετό. Είναι ασφαλείς; Πότε μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε μασάζ; Ακριβώς πόσο συχνά μπορείτε να τα πάρετε;

Ποιες θέσεις είναι ασφαλείς;

Ολα τους! Τώρα που η δέσμη σας είναι έξω, μπορείτε να βάλετε ξανά στην κοιλιά σας! Ωστόσο, εάν τα στήθη σας είναι φλεγμονώδη καθώς και επώδυνη, η τοποθέτηση στην κοιλιά σας μπορεί να μην είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Εάν συμβαίνει αυτό, ρωτήστε τον θεραπευτή μασάζ σας εάν μπορείτε να βάλετε στο πλευρό σας ενώ παίρνετε το μασάζ σας. Τα μασάζ είναι όλα σχετικά με τη χαλάρωση, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε όσο το δυνατόν πιο άνετα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε εντελώς επίπεδη στην πλάτη σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα ξανά. WOOHOO! Ποιος θα πίστευε ότι η τοποθέτηση επίπεδη μπορεί να είναι τόσο χαρούμενη; Όταν ξαπλώνετε στην πλάτη σας, ο μασέρ σας μπορεί να μαστίζετε την κοιλιά, τα πόδια, τα πόδια, τα χέρια, καθώς και το στήθος. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση του πρήξιμου σας, να βελτιώσουν τη θεραπεία σας καθώς και να αισθάνονται καλά.

Πότε μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε μασάζ μετά τον τοκετό;

Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε μασάζ μετά τον τοκετό αμέσως μόλις το αισθάνεστε, καθώς και για όσο διάστημα λαμβάνετε έγκριση από το γιατρό σας. Τα μασάζ είναι θεραπευτικά τόσο για το σώμα σας όσο και για το μυαλό, καθώς και είναι πάντα σημαντικό να επιθεωρήσετε με τον γιατρό σας προτού ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα υγειονομικής περίθαλψης. Ορισμένες γυναίκες ξεκινούν την εβδομάδα που έχουν το μωρό, καθώς και οι άλλοι περιμένουν περίπου ένα μήνα. Κάνε ό, τι αισθάνεται σωστό για σένα. Είναι πάντα σημαντικό να ακούσετε το σώμα σας, ωστόσο είναι ακόμα πιο σημαντικό να το ακούσετε και μετά από την εγκυμοσύνη, όταν εσείς καθώς και το σώμα σας πηγαίνουν με τόσες πολλές αλλαγές.

Πόσο συχνά?

Αυτή είναι μια ακόμη φορά όταν απαιτείται να ακούσετε το σώμα σας, καθώς και να κάνετε ό, τι αισθάνεται σωστά. Ξεκινήστε αργά, ώστε να μην φορέσετε τον εαυτό σας έξω τη σίτιση του βρέφους καθώς και στη συνέχεια σε ραντεβού. Απλά κάντε ό, τι αισθάνεται σωστά για εσάς!

Πώς να ανακαλύψετε ένα μεγάλο masseuse μετά τον τοκετό;

Όταν ψάχνετε για έναν υπέροχο θεραπευτή μασάζ μετά τον τοκετό, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλετε να αναζητήσετε. Αναζητήστε έναν θεραπευτή που έχει άδεια, επιθεωρήστε την εκπαίδευσή του καθώς και κάθε είδους άλλα διαπιστευτήρια που μπορεί να έχουν. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους καλούς φίλους για προτάσεις ή να προχωρήσετε καθώς και να ζητήσετε από το Great Ol ‘Google. Όταν ανακαλύψετε ένα που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε, ελέγξτε τις αξιολογήσεις τους στο διαδίκτυο. Ακόμα προσπαθείτε να ανακαλύψετε ένα που σας αρέσει; Δοκιμάστε το amtamassage.org ή το abmp.com/public.

Έτσι, στο συμπέρασμα…

Συνολικά, τα μασάζ μετά τον τοκετό είναι χρήσιμα για όλες σχεδόν τις γυναίκες μετά τον τοκετό. Η αυτοπεποίθηση δεν συζητείται συνήθως ή προτεραιότητα, ωστόσο είναι σημαντικό να είναι φυσικά και ψυχολογικά ισχυρή. Λαμβάνοντας χρόνο για να προβληματιστεί ο εαυτός σας, να χαλαρώσετε, καθώς και να έχετε ένα στερεό που πιστεύεται χωρίς ένα κλάμα βρέφος είναι σημαντικό στον κόσμο μετά τον τοκετό. Το άγχος μετά τον τοκετό είναι τόσο τυπικό όσο και εξαιρετικά σπάνια συζητημένο. Βεβαιωθείτε ότι ανακαλύπτετε χρόνο για να χαλαρώσετε καθώς και να χαλαρώσετε. Εάν είστε άγχος, καθώς και με πόνο, το βρέφος σας θα το αισθανθεί, καθώς και τότε να τονίσει επίσης.

Τα μασάζ μετά τον τοκετό είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να βοηθήσουν το σώμα καθώς και το μυαλό να θεραπεύσει. Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας να αισθάνεστε χαλαροί καθώς και αναζωογονημένοι. Το αξίζεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

Δεσμευτική κοιλιά μετά τον τοκετό. Τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα

Πώς να φτιάξετε ένα padsicles: απλές συμβουλές για την απλότητα πόνο μετά τον τοκετό

Λίστα ελέγχου των θεμελιωδών αρχών των νεογέννητων. 15 πράγματα που πραγματικά χρειάζεστε