Ας μείνουμε ρεαλιστικές. Η φυσαλίδα δεν είναι κάτι που μπορείτε να χτίσετε ολόκληρη την ημέρα σας, γι ‘αυτό είναι το είδος του πράγματος που συνήθως απέχω από τη δημοσίευση εδώ.

Αλλά, η προβολή του μωρού σας αντιδρά στις φυσαλίδες είναι αρκετά διασκεδαστική. Γι ‘αυτό, πάρτε τα μαζί σας στην τσάντα της πάνας σας και τραβήξτε τα έξω όποτε απαιτείτε μια απόσπαση της προσοχής.

Οι φυσαλίδες βρίσκονται στο διάδρομο παιχνιδιών των καταστημάτων φαρμάκων και μπορεί να αποτελούν μεγάλη έκπληξη για το μωρό σας. Εάν είστε τυχεροί για να ανακαλύψετε ένα μεγαλύτερο παιδί κοντά, ρωτήστε την αν θα ήθελε να δείξει στο μωρό ακριβώς πώς φυσαλίδες είναι φυσαλίδες. Στη συνέχεια, καθίστε και παρακολουθήστε.

Θα ομολογήσω ότι όταν οι τηλεφωνικές κλήσεις μου και δηλώνουν ότι βρίσκεται στη μέθοδο του στο σπίτι του, συχνά περιμένουμε στα μπροστινά σκαλοπάτια. Οι φυσαλίδες μπορούν να το κλωτσούν σε μια εγκοπή. Και, μια πολύ μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γείτονες που περπατούν για να παρατηρήσουν ακριβώς πόσο απίστευτο είμαι σε αυτό το πράγμα μητρικής.