Υπάρχουν τόσο πολλά στοιχεία του να είσαι γονέας για να σκεφτούμε. Για παράδειγμα, η ιδέα να είσαι “μαμά στον κόσμο”. Ακριβώς πώς θα ενεργήσετε στον κόσμο στον κόσμο; Ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσετε τα παιδιά άλλων ανθρώπων; Έπρεπε να ασχοληθώ με αυτές τις τεράστιες ανησυχίες όταν ολοκληρώσαμε τη δυσκολία των μητέρων #32: Αγορά από τα γεγονότα του βιβλιοπωλείου σας για παιδιά.

Ο Weston καθώς και εγώ είμαι τεράστιοι οπαδοί του Book Revue στο Huntington, γι ‘αυτό ήμουν ενθουσιασμένος όταν μια μέρα μακριά από το ίδρυμα συνέπεσε με τη μικρή παιδική μουσική.

Ο κύκλος θα είναι συνεχής?
Υποτίμησα ακριβώς πόσο εμφανής θα ήταν μια εντελώς ελεύθερη μουσική τάξη, αφού όταν εμφανίσαμε πέντε λεπτά νωρίτερα, ήταν ήδη γεμάτο μαρμελάδες. Όλοι καθόταν σε έναν κύκλο. Σταμάτησα το καροτσάκι μου, καθώς δεν μου άρεσε η αλήθεια ότι θα έπρεπε να το αφήσω καθώς και να καθίσω κάπου αλλού. Τράβηξα το Weston, καθώς και στάθηκε εκεί, λίγο ανήσυχος καθώς και flabbergasted. Δεν υπήρχε απλά πού να καθίσετε! Κοίταξα γύρω από τον κύκλο, αλλά κανείς δεν έκανε επαφή με τα μάτια ή παρέχεται στη μετεγκατάσταση για λίγο, ώστε να καθίσουμε.

Αν είχα δει μια μαμά, κρατώντας ένα αγόρι bit bit, θα ήθελα να την κλέψω να βρει να καθίσει κοντά μας! Εμείς έσπασε με τον κύκλο καθώς και κατέληξε καλύτερα δίπλα στον κιθαρίστα, που αγαπούσε ο Weston.

Όταν όλοι πήραν τόσο πολύ όσο το χορό, είδα μια μικρή γυναίκα να χορεύει μακριά από τη μητέρα της στη μέση του κύκλου, “Πω πω, γενναία!” Είπα, χαμογελώντας, στη μαμά. Ήταν ωραία, καθώς συμφωνήθηκε, ωστόσο δήλωσε ότι ήταν κάπως ατυχής να δει τον χορό της μακριά. Όταν τελείωσε ο χρόνος μουσικής, οι νέοι αναμιγνύονταν όλοι, άρπαξα το Weston, βεβαιώθηκα ότι τα τιμαλφή μας ήταν ακόμα στο καροτσάκι μας, καθώς άρχισαν να ξεκινούν.

Ανακάλυψα ότι η γυναίκα που χορεύει με το κομμάτι ήταν επίσης έξω. Μόνη της. Έχει περάσει από εμάς, καθώς και στο ρουτίνα του καταστήματος βιβλίων. Με την Weston στην αγκαλιά μου, άρπαξα το χέρι της, καθώς έψαχνα τη μητέρα της … που ήταν στο τηλέφωνό της. Δεν παρατηρούσε καν ότι το παιδί της έφυγε.

Παιδί στο χαλαρό!
Προσπάθησα να οδηγήσω τη γυναίκα πίσω στη μητέρα της, ωστόσο συνέχισε να αφήνει να φύγει. Άρχισε να κλαίει, καθώς έριξε τον εαυτό της στο έδαφος. Σε αυτό το σημείο, μια ακόμη μαμά ήρθε, καθώς και στάθηκε πίσω από το κορίτσι, οπότε θα μπορούσα να βρω τη μαμά του κοριτσιού. Θα μπορούσα να δω ότι, μέχρι τώρα, έψαχνε για την κόρη της, γι ‘αυτό έβλεπα ότι ήταν από εμάς. Η μαμά έτρεξε και είπε: “Γιατί είναι στο πάτωμα!” Είπα ήρεμα: “Επειδή προσπαθούσε να ξεφύγει, έτσι την σταματούσαμε … έριξε τον εαυτό της κάτω”. Μας κοίταξε καθώς αναφώνησε: “Και μόλις την άφησες εκεί;” Χαμογέλασα, όπως και είπε, “Έβγαλε αρκετά …”

Η μητέρα, σίγουρα κλονίστηκε, εξήγησε ότι δεν αναγνώρισε ακριβώς πόσο γρήγορα το παιδί της θα μπορούσε να περπατήσει. Δεν δηλώνει ότι σας είπε ευχαριστώ, επέλεξε το παιδί της καθώς και βιδωμένο. Είμαι βέβαιος ότι ήταν αμηχανία, το καταλαβαίνω.

Γλυκόπικρη Συμφωνία
Έφυγα από το μουσικό χρόνο που αισθάνεται γλυκόπικρη: Είμαι τόσο ευτυχής που ο Weston είχε τη διασκέδαση, ωστόσο ένιωθα αναστατωμένος που αυτές οι άλλες μητέρες δεν ήταν τόσο φιλικές. Συνειδητοποίησα, είμαι μια φιλική μαμά! Μου αρέσει να μιλάω, μου αρέσει να κάνω φίλους. Παίρνω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ακριβώς όπως και εγώ, ωστόσο, όταν καταλήξατε να είστε μαμά, είστε στο κλαμπ, καθώς και το καθήκον μας ως μητέρες να ανυψώσουν ο ένας τον άλλον, καθώς και να βοηθήσουν το καθένα Άλλα έξω.

Δεν χρειάζεται να είσαι η πιο φιλική μητέρα στο μπλοκ, ωστόσο αναγνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι κουρασμένοι, μπερδεμένοι, καθώς και να το υπολογίσουμε. Τουλάχιστον χαμόγελο, δεδομένου ότι μπορεί να κάνει μια ακόμη μέρα της μαμάς.

{Χωρίς αξιολάτρευτη φωτογραφία του Weston!}

[Όλες οι εικόνες από εμένα, Olivia, All Rights Reserved]
Βρείτε πολύ περισσότερες βρεφικές δραστηριότητες με τις 52 κανονικές προκλήσεις της μητέρας.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορέσουμε να επικροτήσουμε ο ένας τον άλλον.