για το έκτο πάρτι γενεθλίων του Holden, επιθυμούσε ένα κέικ που μπορούν να παίξουν αναστατωμένα πουλιά (και μια σημαντική στοίβα legos). Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, εξακολουθούμε να δουλεύουμε μαζί για να ενσωματώσουμε το δημιουργικό του στυλ σε παιχνίδια που τα παιδιά που δεν είναι εθισμένα θα θέλουν να παίξουν. καθώς και να το διατηρήσετε στον προϋπολογισμό.

Αλλά σοβαρά, έχετε δει αυτό το κέικ; Και εγω το θελω.

Παιχνίδια.
Θέλω να ανακαλύψω τον ιδανικό συνδυασμό παιχνιδιών που είναι διασκεδαστικοί για τα τυπικά (όχι θυμωμένα πουλιά) πέντε και εξαετή νεαρά, ωστόσο παίζουν στο θέμα. Πήρα μερικές εξαιρετικές έννοιες από αυτούς τους χώρους εορτασμού: εορτασμοί γενεθλίων για νέους καθώς και το ζώο εορτασμού.

Οι προτιμώμενοι υποψήφιοι μου για παιχνίδια περιλαμβάνουν:

αναστατωμένος κυνήγι αυγών πουλιών. Έχω αποθηκεύσει σε μερικά κενά πλαστικά αυγά ιδανικά μετά το Πάσχα, καθώς και να τα γεμίσει με στιγμιαία τατουάζ, νομίσματα, καθώς και ίσως (ίσως) καραμέλα.

Angry Birds Demolition Game. Ο Rookie Daddy Alec έχει ταραχώδη παραγωγή αυγών σε σχήμα αυγού Papier-MÃ ¢ ché blobs που (αν επιτρέπει ο χρόνος) να μετατραπεί σε αυγά ή χοίρους. Τα παιδιά έκαναν επίσης ένα σπιτικό καταπέλτη για να τερματίσουν τα μπαλόνια νερού σε αυτούς τους στόχους. Θα παραδεχτώ ότι είμαι ανήσυχος σε αυτό, καθώς προσπαθώ ακόμα να βρω πολύ πιο διασκεδαστικές ιδέες παιχνιδιών.

Angry Birds piã ± ata. Ειλικρινά, θα μπορούσα online χωρίς ένα piã ± ATA, ωστόσο οι νέοι μου δεν μπορούν. Πιστεύουν ότι τα γενέθλια υποδεικνύουν κέικ καθώς και pià ± Ata. Αν μπορούμε να το κουνήσουμε, το χαρτί μου-το άλλο μισό θα κάνει κάτι τέτοιο όπως αυτό το εκπληκτικό κόκκινο πουλί από το AllthingSthrifty.

Γλυκιά όμως αναστατωμένη pinata από όλα τα πράγματα

Είμαι απολύτως διαθέσιμος σε όλες τις άλλες (εύκολες) προτάσεις!

Φαγητό.

Μπορώ να δω τον εαυτό μου να παραγγείλει κάτι για τους νέους, καθώς και να κάνει ένα από τα ευκολότερα προϊόντα διατροφής ως γαρνιτούρα. Ανακάλυψα αυτά τα αξιολάτρευτα, αλλά θυμωμένα, βρώσιμα από το Babble.

Babybel-style αναστατωμένα πουλιά μέσω babble

Ντεκόρ.

Αν πάρω την πράξη μου μαζί, μπορεί επίσης να παράγουμε μερικά από αυτά τα σχέδια διασκέδασης για τα τραπέζια πικνίκ στο πάρκο για να προσθέσω στο χαριτωμένο.

Τραπέζια από χαρτόνι από τη χειροτεχνία από την Amanda.

Crafts από την Amanda εξαιρετικά αναστατωμένη τραπέζι toppers

Χαριτωμένα μπαλόνια από την ιδέα του Junkie

εκτυπώσιμα πρότυπα μπαλονιών από την ιδέα Junkie

Καταλαβαίνετε τι θα ήθελα; Εκτυπώσιμες κάρτες bit που κολλάω σε κέικ ή cupcakes. Ναί! Δεν ψήνω, ωστόσο μπορώ να κολλήσω αξιολάτρευτες κάρτες – ότι δεν το έχω στυλ – σε μικρά μπαστούνια. Οι κάρτες cupcake topper είναι φοβερό. Το κάνουν να μοιάζει σαν να πήγαινα σε πολύ μεγάλη προσπάθεια. (Και πάλι, πιστεύω ότι απαιτούμε νέο τόνερ στον εκτυπωτή, οπότε αυτό μπορεί να είναι τόσο πολύ προσπάθεια τελικά.) Υπάρχουν αυτά;

Είμαι συγκλονισμένος με όλα τα σχέδια καθώς και τα παιχνίδια που θα μπορούσα να κάνω, οπότε απαιτώ να απλοποιήσω κάποια βοήθεια. Εξοικονομήστε τα χρωματισμένα χέρια μου καθώς και τζιν εγκυμοσύνης με κόλλα. Μοιραστείτε τις ιδέες εορτασμού γενεθλίων που σώζουν τη λογική σας, θεματικές ή όχι.