Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.jswe όλοι θέλουν εκπληκτικό δέρμα. Όταν ήμουν έφηβος, υπέφερα από ακμή και σήμερα παίρνω ακόμα μερικά ήπια breakouts. Όπως πολλές γυναίκες έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος που ψάχνουν για κάτι που θα με βοηθήσει να πάρω νεανικό, λαμπερό, εκπληκτικό δέρμα. Φυσικά δεν βρήκα ποτέ αυτό το μαγικό φίλτρο. Το δέρμα μου έχει ελαττώματα. Αλλά μετά την ανάγνωση, “Η ρουτίνα του δέρματος – στρατόπεδο εκκίνησης για εκπληκτικό δέρμα”, από την Dana Ramos έμαθα ότι μπορώ να αποκτήσω πολύ πιο εκπληκτικό δέρμα αν πραγματικά το θέλω πραγματικά χωρίς να αγοράσω ακριβές κρέμες ή πλαστική χειρουργική.

Η συγγραφέας Dana Ramos αγωνίστηκε εδώ και χρόνια με ακμή και Melasma (σκοτεινά ακανόνιστα μπαλώματα δέρματος που προκαλούνται από ορμονικές αλλαγές ή βλάβη στον ήλιο). Είδε έναν δερματολόγο και έμαθε πολύ περισσότερα για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Αφού έλαβε πολλά συγχαρητήρια για το εκπληκτικό δέρμα της και αρκετοί άνθρωποι την ρωτούσαν πώς το πέτυχε, αποφάσισε να γράψει το βιβλίο “Το καθεστώς του δέρματος”.

Η ρουτίνα του δέρματος περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικό δέρμα χρησιμοποιώντας προϊόντα χαμηλού κόστους που βρίσκονται στο φαρμακείο ή στο διαδίκτυο. Το κύριο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που συνιστάται στο “καθεστώς του δέρματος” είναι η χημική φλούδα. Σύμφωνα με το Platinumskincare.com, “οι χημικές φλούδες είναι καταπληκτικές θεραπείες προσώπου που θα βελτιώσουν ουσιαστικά και θα εξομαλύνουν την υφή του προσώπου σας αφαιρώντας τα κατεστραμμένα εξωτερικά στρώματα του δέρματός σας. Οι χημικές φλούδες έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στη θεραπεία της ακμής, των ρυτίδων, των σημείων του δέρματος ή του ανομοιόμορφου χρωματισμού στο δέρμα σας. Το Peel Formula μπορεί να χρειαστεί να ρυθμιστεί με βάση τον τύπο του δέρματος και τις ατομικές ανάγκες. ”

Η Dana συνιστά να κάνετε φλούδα δέρματος μία φορά κάθε 7 έως 14 ημέρες. Μετά από περίπου 7 θεραπείες φλούδας δέρματος θα δείτε εξαιρετική βελτίωση στο δέρμα σας. Απλά ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα που είχαν αυτές οι γυναίκες.

Μετά από μια θεραπεία φλούδας το δέρμα μου έγινε λίγο κόκκινο, αλλά μόλις η ερυθρότητα ξεθωριάσει το δέρμα μου αισθάνθηκε ανανεωμένη. Πιστεύω ότι αν κολλήσετε με τις ιδέες που η Dana μοιράζεται στο βιβλίο της και είστε σοβαροί για να αποκτήσετε πολύ πιο εκπληκτικό δέρμα, το “The Skin Section” θα λειτουργήσει για εσάς.

Σχετικό κολλοειδές ασήμι για φροντίδα του δέρματος

Για να μάθετε πολλά περισσότερα για το “The Skin Section”, και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Dana, ελέγξτε το theskinregime.com.

*Αποκάλυψη: Έλαβα ένα αντίγραφο του βιβλίου, “Το καθεστώς του δέρματος, το στρατόπεδο εκκίνησης για εκπληκτικό δέρμα” και ένα δείγμα φλούδας δέρματος σε αντάλλαγμα για αυτήν την ανασκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς και 100% ορυχείο.

Τρεις αναγνώστες του περιοδικού Mommies Mommies μπορούν να κερδίσουν ένα αντίγραφο του βιβλίου “Το καθεστώς του δέρματος, το στρατόπεδο εκκίνησης στο εκπληκτικό δέρμα” από την Dana Ramos και ένα δείγμα φλούδας δέρματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εισέλθετε είναι σαν τη ρουτίνα του δέρματος στο Facebook, ακολουθήστε τη Dana Ramos στο Twitter, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ρουτίνας του δέρματος και αφήστε μας ένα σχόλιο.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε παγκόσμιο επίπεδο, σε οποιονδήποτε 18+ και τελειώνει στις 8 Μαρτίου 2013 στις 8πμ PST

Για επιπλέον καταχωρήσεις:

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο υγιεινής διαβίωσης

Ακολούθησέ με στο τουίτερ

Εγγραφείτε στο περιοδικό Healthy Mommies

Place our  button on your web site or blog.

Ακολουθήστε αυτό το ιστολόγιο με το Google PAL Connect

Digg αυτόν τον διαγωνισμό

Tweet This contest

E mail the link to our site or this contest to a pal (make sure you BCC talbertcascia @ yahoo dot com so I have proof of the e mail)

Like The healthy mommies magazine on Facebook

Join our blog Frog community

Add The healthy mommies magazine to your blogroll.

Blog about this contest. Make sure you include a link back.

For every entry including extra entries please leave a separate comment. Winners will be chosen randomly from the comments and e mails that I receive. The contest ends on March 8, 2013  at 8am PST and is open to any individual in the Worldwide, 18+. Please leave your e mail address in your comments. All comments without e mail addresses will be disqualified.

Related  (Don’t) Do It yourself Skincare: home ingredients You must never use on Your Face

Cascia Talbert is a busy blogger, publisher, freelance writer, online merchant and mother of five children, living in TheΒορειοδυτικός Ειρηνικός. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Mommies το 2007. Το περιοδικό Healthy Mommies κατατάσσεται επί του παρόντος στο κορυφαίο blog υγείας για τους Mommies και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και bloggers της Mommy. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Mommies στο Ning, είναι ο επικεφαλής μάρκετινγκ για την Talbert Nutrition LLC και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. Ακολουθήστε την στο Google+.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Μπορείτε να έχετε καταπληκτικό δέρμα με το στρατόπεδο ρουτίνας ρουτίνας για εκπληκτική δέρμα #giveaway

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο