που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Η φροντίδα των δοντιών του παιδιού σας είναι ένα από τα πολλά καθήκοντα που έρχεται με το να είσαι υπεύθυνος γονέας. Με όλα τα πράγματα για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι, αναζητώντας έναν οδοντίατρο για τα παιδιά σας μπορεί να δει να κινείται μέχρι τη σκάλα προτεραιότητας. Επειδή τα δόντια του παιδιού σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητα σε προβλήματα, όπως οι κοιλότητες και οι ρωγμές, η προληπτική οδοντιατρική περίθαλψη είναι πολύ σημαντική. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε τους κανονικούς ελέγχους οδοντιάτρου ενώ είναι βρέφη. Ωστόσο, η επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να προκαλέσει άγχος σε ενήλικες – ακόμη περισσότερο για ένα παιδί! Αυτή η νέα εμπειρία μπορεί να φαίνεται τρομακτική γι ‘αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο παιδιατρικό οδοντίατρο με τον οποίο το παιδί σας αισθάνεται άνετα να δουλεύει, συνιστώ να βρείτε επαγγελματίες όπως το North Raleigh Pediatrics.

Τα σωστά προσόντα

Ως επιμελής γονέας, πιθανότατα κάνετε το καλύτερο δυνατό για να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας τρώνε υγιεινά σνακ και παραμένουν ενεργά. Θέλετε επίσης να παρέχετε την καλύτερη προληπτική φροντίδα γι ‘αυτούς με τακτικές επισκέψεις γιατρού και οδοντιάτρου. Εάν είχατε έναν σκληρό χρόνο να πάρει το παιδί σας να μην ανησυχείτε για μια επερχόμενη οδοντιατρική επίσκεψη, θέλετε να επιλέξετε μια εγκατάσταση σχεδιασμένη με παιδιά στο μυαλό. Ένας παιδιατρικός οδοντίατρος είναι αφιερωμένος στην ευεξία και τη φροντίδα του στόματος του παιδιού σας από τη βρεφική ηλικία μέσα από τα εφηβικά του χρόνια. Όταν βγάζετε τη σωστή οδοντιατρική πρακτική, θέλετε να επιλέξετε έναν παιδιατρικό οδοντίατρο που έχει ολοκληρώσει την κατάλληλη εργασία στο μάθημα και έλαβε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια, τα οποία περιλαμβάνουν άδεια που τους επιτρέπει να ασκούν οδοντιατρική εντός της πολιτείας σας σε διαδικασίες όπως ο καθαρισμός ή ακόμα και Εφαρμόζοντας invisalign τιράντες. Όταν επισκέπτεστε το οικογενειακό γραφείο οδοντιάτρου με το παιδί σας, αναζητήστε τις κατάλληλες πιστοποιήσεις στον τοίχο της πρακτικής. Εάν δεν είναι διαθέσιμα για προβολή, ζητήστε να τα δείτε. Μπορεί επίσης να θέλετε να επιλέξετε ένα γραφείο που είναι κοντά στο σπίτι, σε περίπτωση οδοντικής έκτακτης ανάγκης, όπως ένα χτύπημα δόντι ή πόνο από μια ραγισμένη γέμιση. Η βραχύτερη απόσταση επιτρέπει την ταχύτερη φροντίδα και λιγότερο χρόνο για να ανησυχείτε για το τι μπορεί να συναντήσει το παιδί σας στην επίσκεψή τους στον οδοντίατρο. Αυτό ισχύει επίσης όταν το παιδί σας πρόκειται να φορέσει οδοντιατρικά τιράντες για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς αυτά μπορούν να πέσουν με ορισμένα τρόφιμα και χρειάζεστε βοήθεια από έναν επαγγελματικό οικογενειακό οδοντίατρο για να το επιλύσετε.

Σχετική πρόληψη της νόσου του Alzheimer μέσω αυτοάνοσων δοκιμών

Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας

Το παιδί σας είναι αυτό που πρόκειται να συνεργαστεί με τον παιδιατρικό οδοντίατρο. Γι ‘αυτό είναι κρίσιμο για εσάς να βρείτε κάποιον που το παιδί σας είναι άνετο να βλέπει για τακτικές εξετάσεις, καθαρισμούς και άλλα οδοντιατρικά. Ο Δρ Jason Lane, της Οικογενειακής Οδοντιατρικής της Lane στην Wasilla Alaska, γνωρίζει τη σημασία της προσφοράς στους ασθενείς την καλύτερη στοματική φροντίδα και σε ένα φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον. Κατανοεί επίσης τη σημασία ενός οικογενειακού οδοντίατρου που χρησιμοποιεί σταθερές δεξιότητες επικοινωνίας όταν ασχολείται με βρέφη, μικρά παιδιά και εφήβους. Με την καλύτερη εκπαίδευση, ένας οδοντίατρος θα μάθει πώς να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και έναν ισχυρό δεσμό επικοινωνώντας προφορικά, προσώπου και με τον τόνο της φωνής τους. Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή με μια περιοδεία στην εγκατάσταση. Η είσοδος πρέπει να είναι αφιερωμένη στα παιδιά και να έχει ένα φιλόξενο περιβάλλον με T.V., περιοδικά, παιχνίδια και άλλη αισθητική που προσανατολίζονται προς την νεότερη ηλικιακή ομάδα. Ένας παιδιατρικός οδοντίατρος θα πάρει το χρόνο να ξεπεράσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Είναι επίσης σημαντικό για το παιδί σας να έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις που θα βοηθήσουν στην ανακούφιση των φόβων και των ανησυχιών τους. Το προσωπικό θα πρέπει επίσης να είναι ζεστό και φιλόξενο κατά την είσοδο στην οδοντιατρική εγκατάσταση.

Γνώστες στις τελευταίες εξελίξεις

The field of dentistry is constantly changing. Με τις τελευταίες εξελίξεις, μπορείτε να βρείτε νεότερες μεθόδους θεραπείας, όπως οδοντικά εμφυτεύματα, εξάλειψη των βελόνων όταν δίνετε αναισθητικές και διαφορετικές διαδικασίες για τη μείωση των διαθέσιμων οδοντικών γεώτρησης. but not every pediatric dentist is motivated to keep up with the latest technology. You may even find your pediatric dentist using outdated methods to treat your child. If you’re looking to select the right dentist, you want them to be knowledgeable in the most up-to-date treatments. When giving your child an exam, you also want someone who is well-informed and does a thorough job with their assessment. They should also be skilled in complex procedures, should the need arise. You can start by asking questions about theΤεχνικές τρέχουσες τεχνικές. Δώστε προσοχή στους τρόπους με τους οποίους συμβαδίζουν με τις τελευταίες καινοτομίες στην οδοντιατρική, όπως σεμινάρια, συνεχιζόμενα μαθήματα εκπαίδευσης και εμπορικές εκθέσεις. Εάν είστε ακόμα στο φράχτη για να κάνετε τη σωστή επιλογή, ίσως θελήσετε να προσελκύσετε τη βοήθεια φίλων, μελών της οικογένειας και άλλων γονέων μέσα στην κοινότητά σας. Το Διαδίκτυο διαθέτει επίσης μια ποικιλία τοποθεσιών αναθεώρησης (π.χ. Yelp) όπου μπορείτε να πάρετε ένα από πρώτο χέρι την εμπειρία που μπορεί να είχε ένα άτομο με έναν παιδιατρικό οδοντίατρο.

Σχετικά νέα για τον κοροναϊό από όλο τον κόσμο

Με βάση τις συστάσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής Οδοντιατρικής, το παιδί σας θα πρέπει να κάνει το αρχικό τους ταξίδι στο γραφείο οδοντιάτρων μόλις πάρουν το πρώτο δόντι τους. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω συμβουλές για να βοηθήσετε να ανακουφίσετε το άγχος για το παιδί σας και να διευκολύνετε τις συνήθεις ελέγχους.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Επιλέξτε τον σωστό παιδιατρικό οδοντίατρο για το παιδί σας

5/5

(2 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο