Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Καθώς ο πληθυσμός της Αμερικής γίνεται πολύ περισσότερο, πολύ πιο υπέρβαρο, οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν μια παραμορφωμένη κατανόηση του τι θεωρείται υγιές βάρος. Αυτό ακριβώς ανέφερε η USA Today όταν εκθέτει τα αποτελέσματα από μια πρόσφατη ερευνητική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Κολούμπια στη Νέα Υόρκη.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 111 γυναίκες καθώς και 111 ανησυχίες για την ηλικία τους, τα κέρδη τους καθώς και το μέγεθος του σώματος, καθώς και ο ίδιος καθορίζουν το ύψος τους καθώς και το βάρος. Ζητήθηκε να καθορίσει τα σχήματα του σώματός τους βασισμένα σε σιλουέτες που αντιπροσωπεύουν υποβαθμισμένο, τυπικό βάρος, υπερβολικό βάρος, καθώς και παχυσαρκία. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι πολλές υπερβολικές μαμάδες καθώς και οι απόγονοί τους δεν ήταν τόσο ευφυείς όσο σκέφτονταν:

Το 82 τοις εκατό των παχύσαρκων μαμάδων, καθώς και το 43 % των υπερβολικών μαμάδων υποτίμησαν το βάρος τους.

Το 86 τοις εκατό των υπερβολικών ή παχύσαρκων παιδιών υποτίμησε το βάρος τους, ενώ μόνο το 15 % των νέων κανονικών μεγεθών έκαναν.

Το 48 τοις εκατό των μητέρων παχύσαρκων ή υπέρβαρων παιδιών πίστευε ότι το βάρος των παιδιών τους ήταν φυσιολογικό.

Το 13 % των μαμάδων κανονικού βάρους υποτίμησε το βάρος τους.

Αυτά τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι όσοι επηρεάζονται πολλοί από την παχυσαρκία είναι είτε μη ενημερωμένοι είτε υποτιμούν το πραγματικό τους βάρος. Τα στοιχεία της μελέτης έρευνας δείχνουν την απαίτηση για τους παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης να ενημερώνουν τους πελάτες σχετικά με τους κινδύνους του υπερβολικού σωματικού βάρους. Τεχνικές για την κατάκτηση της επιδημίας της παχυσαρκίας θα απαιτήσουν την αντιμετώπιση της εσφαλμένης αντίληψης του σώματος.

Οι γονείς μπορεί να μην έχουν “διαχείριση βάρους” στο μυαλό τους καθώς βλέπουν τα ενεργά, αλλά και τα υπέρβαρα παιδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με το κόκκινο φως, το φιλικό προς το περιβάλλον φως, τρώνε σωστά, οι γονείς ενημερώνονται για τον προσδιορισμό των παιδιών υπέρβαρου. Αυτό είναι απίστευτα απαραίτητο, καθώς τα υπέρβαρα παιδιά κινδυνεύουν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα υγείας και ευεξίας όταν προορίζονται για ενήλικες, όπως ο διαβήτης τύπου II καθώς και οι καρδιακές παθήσεις. Η έγκαιρη παρέμβαση είναι καθοριστική, πριν από τη διατροφική και την άσκηση των παιδιών, καθώς και όταν είναι απλούστερο για να χάσουν βάρος.

Σχετικές επιλογές θεραπείας δυσκοιλιότητας

Σχετικά με αυτό το Auterjoanna Dolgoff, M.D. είναι παιδίατρος, εμπειρογνώμονας παιδικής παχυσαρκίας, καθώς και συγγραφέας του Red Light, φιλικό προς το περιβάλλον φως, Eat Best (Rodale, 2009). Το παιδί του Dr. Dolgoff καθώς και το πρόγραμμα απώλειας βάρους του Dr. (http://www.drdolgoff.com) παρουσιάστηκε στο WABC News, WNBC News, Fox 5 Morning Show, My9 News, καθώς και στο WPIX News. Έχει επίσης κινηματογραφήσει κομμάτια με το The Today Show καθώς και το Extra, είναι ένας επίσημος συγγραφέας ιστολογίου για το Huffington Post, καθώς και ο επίσημος γιατρός για το Camp Shane, το μεγαλύτερο στρατόπεδο απώλειας βάρους του έθνους. Τα παιδιά από 45 διαφορετικά καθορίζει χάνουν βάρος με το πρόγραμμα απώλειας βάρους του Dr. Dolgoff στο Διαδίκτυο (http://www.drdolgoff.com) .dr. Ο Dolgoff πήγε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον καθώς και στο Ιατρικό Ίδρυμα της NYU, καθώς και να ολοκληρώσει την παιδιατρική της κατοικία στην ιατρική εγκατάσταση παιδιών της Columbia Presbyterian της Νέας Υόρκης. Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής καθώς και πρώην εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης. Ο Δρ Dolgoff κατοικεί στο Roslyn της Νέας Υόρκης με το Hubby καθώς και δύο παιδιά, ηλικίας 4 ετών καθώς και 7.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: υποτιμάτε το βάρος του παιδιού σας;

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο