Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Είναι η απόλαυσή μου να παρουσιάσω την αξιολόγηση του σχεδίου παπουτσιών από τα υποδήματα Kuru. Ποτέ δεν είχα ακούσει για τον Kuru καθώς και ήταν εκστατικό όταν ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να προμηθεύσουν μια κριτική. Είμαι απολύτως ένα άνετο παπούτσι. Έχω επιλεκτικά πόδια, καθώς και πολλά παπούτσια δεν είναι άνετα για μένα. Όπως πολλές γυναίκες, θα φορέσω παπούτσια για μια νύχτα έξω για να φανεί κομψό, ωστόσο πολλές μέρες, θέλω απλώς να είμαι άνετος καθώς και να αισθάνομαι υποστηριζόμενος από το έδαφος. Του προγράμματος αυτό ξεκινά με ένα φανταστικό παπούτσι.

Το σχέδιο Kuru είναι ένα τέτοιο παπούτσι. Μου αρέσει! Υπάρχουν εξαιρετικά λίγα παπούτσια που αισθάνονται άνετα όταν τα βάζετε πρώτα. Υπάρχει συχνά μια περίοδος “break-in”. Αυτά τα παπούτσια αισθάνθηκαν σαν να διαμορφώθηκαν στα πόδια μου σε περίπου 2 λεπτά. Τους χρησιμοποίησα για το υπόλοιπο της ημέρας γύρω από το σπίτι. Μου αρέσουν τόσο πολύ, μπορώ να απαιτήσω ένα ζευγάρι για εσωτερικές παντόφλες καθώς και ένα ζευγάρι για ύπαιθρο.

Εκτός από το να είσαι άνετος, είναι μάλλον κομψό. Το παπούτσι μου είναι σαν αυτό που απεικονίστηκε παραπάνω. Είναι μαύρο με ροζ επένδυση. Παρόμοια είναι διαθέσιμο με μπλε χρώμα, ένα πράσινο/καφέ combo καθώς και πορτοκαλί. Είναι μια ολίσθηση στο στυλ με λίγο θεραπευτική υποστήριξη, έτσι ώστε το πόδι σας να μην γλιστρήσει έξω.

Αυτό το ακριβώς παπούτσι παρουσιάστηκε στο περιοδικό Ski. Ο συντάκτης είχε μια φανταστική αξιολόγηση λέγοντας: “Kuru, όπως είναι η φινλανδική ονομασία-μια πόλη τόσο περιβαλλοντικά καθαρό μπορείτε να πιείτε απευθείας από τα ποτάμια του, καθώς και οι λίμνες-utah που βασίζεται στο Kuru πιστεύει ότι η καθαρή, φυσικά επηρέασε τη ζωή. Η σειρά των υποδημάτων μαλακού κελύφους, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου φράγματος με ανατομικά δεξιά μεσαία σόλα, δημιουργείται με το μυαλό του σκι.

Συσχετίστηκαν ήδη οι καλύτεροι από τον προβληματισμό του Σαββατοκύριακου- το Σαββατοκύριακο

Είτε κάνετε το σκι, αυτό το παπούτσι είναι φανταστικό για να φάτε τα πόδια σας με άνεση από την αγορά παντοπωλείων για να τρέχετε καθήκοντα για να περπατήσετε μόνο γύρω από το σπίτι. Heck, ίσως θα απαιτήσω να αναλάβω σκι μόνο για να ελέγξω το αποτέλεσμα “apres ski”.

Εδώ είναι η επιχειρηματική περίληψη του σχεδίου παπουτσιών: Το σχέδιο είναι ένα απόλυτο παπούτσι άνεσης που ταιριάζει σαν παντόφλα καθώς και διαθέτει νερό που ρίχνει μαλακό κέλυφος πάνω από το κέλυφος. Το καλύτερο παπούτσι για το Aprés-Sport, που τρέχει στο καφενείο, μια γρήγορη δουλειά, ή απλά ξαπλώνει γύρω από την φωτιά. Βγάλτε τα παπούτσια σας, καθώς και να απολαύσετε την άνεση του παπουτσιού. (Ίσως να μην συμφωνήσω περισσότερο!)

Λιανική πώληση για $ 89.95, τα χαρακτηριστικά του Kuru Draft:

* Nylon Textile Soft Shell Uppers προσαρμόζονται στο πόδι σας σαν κάλτσα* δερμάτινο δάκτυλο καθώς και τακούνια για ανθεκτικότητα* απίστευτα άνετο ανατομικό kurusole ™ midsole* αντιμικροβιακό επεξεργασμένο με μικροσκοπικά παπούτσια παπούτσια* νερό καθώς και ανθεκτικά στο αποχρωματισμό bombrspec ™ soft shell uppers* Collaps Uppers Uppers , καλύτερο για να χτυπήσετε στις αποσκευές σας* Αναπνοή και υγρασία Wicking υποδήματος παπουτσιών

Ελέγξτε το kurufootwear.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο παπούτσι, καθώς και όλα εκεί άλλα φανταστικά παπούτσια για άντρες καθώς και γυναίκες. I likewise appreciate that Kuru is a extremely socially accountable company. They have a page devoted to contributing to charities selected by customers. inspect them out as well as let me understand what you think. Hopefully, I’ll even be able to offer a giveaway soon. keep inspecting back for details.

– instructor Jenn

of PersonalFitCoach.com as well as team beach Body

Συζητήστε αυτό στο φόρουμ μας

Link to this post:KURU – fantastic footwear for active Moms
Related  5 basic methods to Make a space a lot more Soothing

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο