, είχαμε πολλές επιλογές όταν πιστεύαμε για την πρώτη γιορτή των γενεθλίων του μωρού μας. Υπάρχει το τρένο “να κάνουμε ό, τι θέλεις να κάνεις” που πιστεύεται ότι θα παρακινήσει τον Alec καθώς και εγώ για να πετύχουμε την τελική σκέψη του πρώτου μας χρόνου, ωστόσο, επιθυμούσαμε (ίσως με μια νύχτα έξω ή ένα σαββατοκύριακο μακριά!)

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι φωτο-tastic θεαματικές μεθόδους γιορτή που θα ήταν ένας τόνος εργασίας για μένα, ωστόσο φαίνονται πραγματικά αρκετά σε αυτό το σωστό blog. Πέρασμα. Όταν η δυνατότητα να γιορτάσουμε σε μια τεράστια προσφορά οικιακής διακοπής που τα τεράστια αγόρια μου θα θυμούνται/σεβασμό, πήδηξα σε αυτό.

Τα πρώτα γενέθλια του Sawyer ξεκίνησαν με ένα νόστιμο πρωινό σε μπουφέ. Σε τυπική μορφή, χτύπησε το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού του στο πάτωμα. Το γεύμα του ολοκληρώθηκε με ένα μίνι κέικ έκπληξης (που απεικονίζεται παραπάνω). Το έβαλε, ωστόσο, δεν το δοκιμάστηκε πριν το βυθίσει στο έδαφος. Ακριβώς πόσο ατυχές για το κέικ σοκολάτας bit. Οι συγγραφείς του blog καθώς και τα μέλη του νοικοκυριού τραγουδούσαν χαρούμενα γενέθλια, καθώς και έσπασαν φωτογραφίες gajillion. Προσαρμογή. Τα πράγματα ήταν σε μια διασκέδαση καθώς και φωτογενή εκκίνηση.

Περάσαμε το υπόλοιπο της ημέρας στα νησιά της περιπέτειας, ένα πάρκο στυλ που περιλαμβάνει το Seuss Landing (οδήγησε το πρώτο του καρουσέλ “” του άρεσε!), Wizarding World of Harry Potter (μου άρεσε αυτό), καθώς και ένα Marvel Comic Comic Τμήμα βιβλίων όπου ικανοποιήσαμε μερικούς ήρωες κοντά. Δεν είμαι σίγουρος αν ο νεοεισερχόμενος ηλικίας μου ήταν εντυπωσιασμένος, ωστόσο τα αδέλφια του ήταν σχεδόν.

Μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε ο-δείκτης γενεθλίων Luau, περίμενα περισσότερη αναστάτωση καθώς και εορτασμό. Ο Sawyer χρησιμοποίησε την καθορισμένη αξιολάτρευτη ενδυμασία μου καθώς και κάθισε ακόμα για μερικές ακόμη φωτογραφίες, ωστόσο ο Luau είχε άλλα γενέθλια για να γιορτάσει, καθώς δεν έφτασαν σε αυτόν. Δεν υπήρχε ευτυχισμένη μελωδία γενέθλια, καθώς και ιδιαίτερο ένα κερί που έσωσα για εννέα χρόνια. Ένιωσα αρκετά bummed έξω, ωστόσο κανένας άλλος δεν νοιαζόταν.

Τελείωσε το βράδυ με έναν πολύ διασκεδαστικό χρόνο με ένα sitter στο δωμάτιο καθώς και χωρίς σημαντικές καταγγελίες.

Παρόλο που θα αφήσω ακόμα τους ένδοξους pintastic εορτασμούς σε άλλους ανθρώπους, θα έπρεπε να προσπαθήσω για άλλη μια φορά τη συμμόρφωση με την εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να τον τραγουδήσουμε σωστά, να δείξουμε το παραδοσιακό κερί μας, καθώς και να τρώμε κέικ σοκολάτας αντί να ρίχνεις it.â