Κοινή χρήση!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.jshttp://www.lifeandbeautyweekly.com/partner/content/healthymamamagazineftp/programsend/programunit.js?page=partner/Unbranded/HealthyMamaMazineftp/Archive.2012-09- 03/χαρακτηριστικό/comfort-a-friend/index.html

Life & Charm Weekly: Life & Love

Πώς να παρηγορήσετε έναν φίλο που έχει ανάγκη

Από την Anne L. Fritz για τη ζωή και τη γοητεία εβδομαδιαίως

Είμαστε όλοι εκεί: ένας φίλος καλεί να κλαίει γιατί περνάει μια δύσκολη στιγμή στη δουλειά, στο σπίτι ή στην προσωπική της ζωή. Θέλετε να την παρηγορήσετε, αλλά για πολλούς από εμάς, η πρώτη ώθηση είναι να δώσετε συμβουλές.

“Όταν κάποιος που μας ενδιαφέρει να βλάπτει και να αναστατωθεί, θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα”, λέει ο Michael P. Nichols, Ph.D., συγγραφέας της χαμένης τέχνης της ακρόασης.

Και ακριβώς αυτό σκέφτηκε η Jill Budik της Νέας Υόρκης όταν η φίλη της Kathy τηλεφώνησε πρόσφατα για να της πει ότι είχε απολυθεί. “Έσπρωξα ονόματα πέντε ατόμων που ήξερα ποιος θα μπορούσε να την βοηθήσει να βρει μια νέα δουλειά”, λέει ο Budik. “Αλλά πήρε πολύ πιο αναστατωμένος.”

Παρόλο που η καρδιά του Budik ήταν στο καλύτερο μέρος, αποδεικνύεται ότι το άλμα με προτάσεις δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να παρηγορήσετε κάποιον. Πριν ένας φίλος μπορεί να επιλύσει μια κατάσταση ή να αισθανθεί καλύτερα, θα πρέπει πρώτα να αφήσει την πραγματικότητα ή τα νέα να βυθιστούν και ο μόνος τρόπος για να την βοηθήσει να κάνει αυτό είναι να ακούει.

“Αναγνωρίστε ότι καταλαβαίνετε λέγοντας κάτι σαν” αυτό που βλάπτει “ή” πόσο τρομερό “, λέει ο Δρ Nichols. Τότε ρωτήστε γενικές ερωτήσεις, όπως “Ω, όχι, τότε τι;” Αποφύγετε επίσης οτιδήποτε, αντί να παρήγαγε, υπονοεί ότι κρίνετε ή παρέχετε μια γνώμη. Για παράδειγμα, αποφύγετε “Γιατί δεν κάνατε x, y και z;” Εάν ο φίλος σας δεν μιλάει για το πρόβλημα, είναι καλύτερο να το φέρει από το να αγνοήσει την κατάσταση, προσθέτει ο Δρ Nichols. Ενθαρρύνετε την να ανοίξει λέγοντας κάτι σαν, “Λυπάμαι. Ξέρω ότι περνάτε από έναν δύσκολο χρόνο…. ” Τότε να είστε ήσυχοι και να της δώσετε την ευκαιρία να αρχίσετε να μιλάτε.

Σχετικές βασικές βιταμίνες που πρέπει να λαμβάνετε καθημερινά

Αργότερα, αφού την έχετε ακούσει, δοκιμάστε αυτές τις τεχνικές για να προσφέρετε άνεση κατά τη διάρκεια ορισμένων από τις πολλές προκλητικές καταστάσεις της ζωής:

1. Βοηθήστε έναν φίλο που έχασε τη δουλειά της. Η εκτόξευση ή η απολύσεις συχνά αναδεικνύει μικτά και περίπλοκα συναισθήματα, λέει ο Scott Haltzman, M.D., συγγραφέας των μυστικών των ευτυχώς παντρεμένων γυναικών. Ίσως ο φίλος σας να μισεί τη δουλειά της, αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί για να συναντηθούν. Γι ‘αυτό ενθαρρύνετε να μιλήσει μέσα από τα συναισθήματα αντί να υποθέσετε ότι ξέρετε πώς αισθάνεται. Στην περίπτωση του Budik, η Kathy της είπε αργότερα πόσο δυσαρεστημένος δούλευε στη χρηματοδότηση. «Συνειδητοποίησα τότε ότι οι επαφές στη χρηματοδότηση ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε», λέει.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όμως, μπορείτε να αναλάβετε έναν ενεργό ρόλο, ειδικά αν αισθανθείτε ότι ο φίλος σας παίρνει λίγο πολύ άνετα προβολές προβολής κάθε πρωί και σαπούνια όλο το απόγευμα. Η προσφορά για να φιλοξενήσει μια συνεδρίαση brainstorming, προτείνει η Susan Page, συγγραφέας του γιατί η συζήτηση δεν είναι αρκετή. Προσκαλέστε φίλους για να μοιραστείτε ιδέες για το πώς ο φίλος σας μπορεί να βρει μια νέα δουλειά, να κερδίσει χρήματα ή απλά να παραμείνει κίνητρο. Για πέντε λεπτά, μιλήστε για ένα μόνο θέμα. “Καλώς ήλθατε εξωφρενικές και εξωφρενικές ιδέες – ποτέ δεν ξέρετε πώς μια ιδέα θα σπρώξει”, λέει η σελίδα. Στο τέλος της συνεδρίασης, τουλάχιστον, ο φίλος σας θα αισθάνεται εμπνευσμένος και λιγότερο απομονωμένος.

2. Βοηθήστε έναν φίλο με ασθένεια. Όλοι θέλουμε να μοιραστούν εμπειρίες, αλλά αν πρόκειται για καρκίνο, χειρουργική επέμβαση ποδιών ή ριζικό κανάλι, καταστέλλουν την επιθυμία να ξεκινήσει αμέσως σε μια 10χρονη ιστορία για τη δική σας ασθένεια. Αντ ‘αυτού, θέστε την εστίαση σε αυτήν λέγοντας “τι ένα drag. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει “ή” πώς νιώθεις; ”

Ένας άρρωστος φίλος επίσης δεν χρειάζεται έναν επίλυση προβλημάτων. Πολλοί άνθρωποι απλά θέλουν τη διαβεβαίωση ότι θα είστε εκεί για να προσφέρετε υποστήριξη, λέει ο Δρ Haltzman. Λοιπόν, πείτε της αυτό, και εκτός από την ακρόαση των ανησυχιών και των φόβων της, προσφέρετε χρήσιμους τρόπους για να απλοποιήσετε τη ζωή της.

“Ρωτήστε αν μπορείτε να την οδηγήσετε σε ραντεβού γιατρού, να οργανώσετε φίλους για να επισκεφθείτε, να φέρετε τα γεύματα ή να [ρωτήσετε] αν θα ήθελε να συντάξετε την έρευνα στο διαδίκτυο για την κατάστασή της”, προτείνει η σελίδα. Σκεφτείτε επίσης πράγματα που θα βάλουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της: παραδώστε λουλούδια ή μια τσάντα από ρομαντικά μυθιστορήματα και περιοδικά. Στείλτε σημειώσεις ενθάρρυνσης σε τακτική βάση για να βοηθήσετε να διατηρήσετε τα πνεύματά της.

3. Βοηθήστε έναν φίλο να περάσει από προβλήματα γάμου. Είναι ένα ηχητικό συμβούλιο, αλλά ποτέ δεν παίρνει τις πλευρές, λένε ειδικοί, ακόμα κι αν ζητά από το σημείο-κενό αν θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. Αν παίζουνΤα πράγματα επάνω, ο φίλος σας θα μπορούσε να σας ενοχλήσει αργότερα για αυτό που αντιλαμβάνεται ως κριτική για κάποιον που αγαπά. Αντ ‘αυτού, εάν σας πιέζει για καθοδήγηση, προτείνετε έναν σύμβουλο. Ή να προτείνει να γράψει μια λίστα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να βοηθήσει στα ζητήματα – από τους διαταραχές των συναλλαγών σε μικρές ενοχλήσεις. Στη συνέχεια, αφήστε την να το μιλήσει, ώστε να μπορεί να έρθει σε μια λογική και οργανωμένη απόφαση μόνη της, λέει η σελίδα.

4. Βοηθήστε έναν φίλο που έχασε έναν αγαπημένο. Ο θάνατος συνήθως χτυπά δύο χτυπήματα: το αρχικό τραύμα, τότε αργότερα, καθώς αρχίζετε να λείπει η παρουσία του ατόμου στη ζωή σας. Ο φίλος σας σας χρειάζεται και τις δύο φορές, λέει ο Δρ Haltzman. Στην αρχή, ακούστε. Στη συνέχεια, προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Πείτε ότι θα καλέσετε φίλους για να τους ειδοποιήσετε, να οργανώσετε ένα postluck μετά το Funeral, να σας ευχαριστήσω τις σημειώσεις-οτιδήποτε. Η απελευθέρωση της για να θρηνήσει είναι ένα ειδικό και παρήγορο δώρο.

Τις επόμενες εβδομάδες, ενθαρρύνετε τον φίλο σας να μιλήσει για το αγαπημένο της πρόσωπο και να μοιραστεί τις δικές σας αστείες ή συγκινητικές αναμνήσεις. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και σε μια σημείωση, η οποία της δίνει κάτι που μπορεί να κρατήσει, συζητά τον Δρ Haltzman. Τέλος, οι ημέρες Mark στο ημερολόγιό σας που θα μπορούσαν να εκδιώξουν τη θλίψη για τον φίλο σας – όπως τα γενέθλια του ατόμου ή μια επέτειο. Στείλτε μια κάρτα ή λουλούδια ή προσκαλέστε τον φίλο σας εκείνη την ημέρα, λέει η σελίδα. Θα εκτιμήσει ότι κάποιος άλλος θυμάται και θέλει να αναγνωρίσει το γεγονός.

Σχετικοί φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από το σπίτι σας με παράσιτα και σφάλματα

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς ένας φίλος θα αντιδράσει σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση, αλλά πολλοί άνθρωποι χρειάζονται απλά και θέλουν χώρο για να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με τη βοήθειά σας, την υποστήριξη και τη διαβεβαίωση ότι θα είστε εκεί, ανεξάρτητα από το τι, όχι μόνο θα τους βοηθήσει να αισθάνονται καλύτερα. Θα ενισχύσει τη φιλία σας στο τέλος.

Η Anne L. Fritz είναι ο πρώην διευθυντής στυλ για τη ζωή και το στυλ και έχει βρεθεί στο προσωπικό της Ημέρας της Γυναίκας και της μητέρας. Έχει συνεισφέρει στη Marie Claire, Glamour, Prevention και σε πολυάριθμους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής υγείας και περίπου. Ο Fritz είναι επίσης ο ιδρυτής της Jet Set Girls, ένας ιστότοπος για τις αποδράσεις των κοριτσιών και ένας συχνός συνεισφέρων στη Life & Charm Weekly.

Βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες; Κάντε κλικ εδώ για να δείξετε την υποστήριξή σας για το περιοδικό Healthy Mothers Magazine.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: πώς να παρηγορήσετε έναν φίλο που χρειάζεται

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο