Όταν είδα τη δημοσίευση του πρωταθλήματος Hala στο Instagram, εντυπωσιάστηκα και επηρεάστηκε από την ιστορία που μοιράστηκε για να πάρει το παιδί της Alana μαζί για μια νύχτα. Αυτό δεν ήταν μια ημερομηνία νοικοκυριού κατά τη διάρκεια της οποίας η Alana θα ήταν ψύξη σε μια υψηλή καρέκλα δίπλα στους γονείς της μαργαρίτα. Πρόκειται για ένα μικτό ποτό, καθώς και την ημερομηνία της μπάντας σε απευθείας σύνδεση.

“Εδώ είναι ακριβώς πώς να το κάνει να λειτουργεί χωρίς μπέιμπι σίτερ καθώς και να διατηρήσει μια εμφάνιση μιας κοινωνικής ζωής”, έγραψε ο Hala.

“Ο μπαμπάς παρέχει το δείπνο της καθώς και ένα μπάνιο, ενώ η μαμά ντυθεί. Οι αυτοεξυπηρέτηση λαμβάνονται για να τεκμηριώσουν όλους μας καθαρίζονται. Τότε την βάζαμε στα αυτοκίνητα και φορτηγά, καθώς και να οδηγούμε μέχρι να κοιμηθεί. Τότε ψηλά πέντε ο ένας τον άλλον. ”

Λοιπόν, τι; Λοιπόν, η Χάλα ζει στο Ντουμπάι, καθώς μου είπε: “Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα οπουδήποτε, καθώς και δεν υπάρχει εσωτερικό κάπνισμα. Φέρνουμε απλώς μια κουβέρτα για να κουρδίζουμε πάνω από το καροτσάκι καθώς και να αποκλείουμε το φως καθώς και να είμαστε καλοί! ”

“Οδηγούμε στον πραγματικό μας προορισμό, εκφορτώνουμε το καροτσάκι, την τοποθετούμε μέσα, την τροχιά στο εστιατόριο, καθώς και μια έκρηξη ενός βραδινού συνόλου με online μπάντα καθώς και δυνατά ογκιστρυία καθώς και πολλούς φίλους, οι οποίοι δεν παρατηρούν καν το καροτσάκι στη γωνία, καθώς και παραμένει ευτυχώς απροσδόκητο, καθώς και εντελώς γρήγορος κοιμισμένος. Στη συνέχεια, στο τέλος της νύχτας, το ύπνο βρέφος πηγαίνει πίσω σε αυτοκίνητα και φορτηγό, καθώς και έπειτα έφερε τόσο πολύ όσο το κρεβάτι της. Εγινε. Το μόνο σπουδαίο πράγμα που χειρίστηκα να κάνω ως #parent είναι να κοιμηθεί με όλο το θόρυβο. Woohoo! ”

Λοιπόν, έχετε ένα σούπερ σταρ sleeper έτσι; Είχα κάποιον που θα μπορούσε να μεταφερθεί από το καροτσάκι στο αυτοκίνητο, χωρίς πρόβλημα. Το άλλο? Οχι τόσο πολύ.