είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Η μητρότητα μπορεί να είναι μια συντριπτική και αποθαρρυντική εμπειρία για κάθε είδους γυναίκα. Έχοντας να δοθεί προτεραιότητα σε ένα ακόμη ανθρώπινο ον είναι σίγουρα μια τροποποίηση της ταχύτητας στη ζωή κάποιου που περιλαμβάνει πολυάριθμα UPS καθώς και κάτω. υπό την προϋπόθεση ότι οι μητέρες σε όλο τον κόσμο ασχολούνται συνήθως με το αναπόφευκτο βλέποντας τον γιατρό στην αγορά για να ανακαλύψουν μηχανισμούς αντιμετώπισης για άγχος. Αυτές τις μέρες, τα χάπια συνταγών έχουν καταλήξει να είναι ο τυπικός τύπος άνεσης για πολλές μητέρες, οι οποίες κατέληξαν να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτούς για να πάρουν με επίπονους χρόνους. Ωστόσο, η εξάρτηση από αυτές έχει δημιουργήσει μια επιδημία που αφορά καθώς και θα έπρεπε να δοθεί φως στην αγορά για να ανακαλύψει πιο υγιεινές μεθόδους για τις μητέρες να αντιμετωπίσουν την ένταση της καθημερινής ζωής.

Οι μητέρες είναι συνήθως οι φορείς του χρόνιου πόνου, είτε λόγω έλλειψης ύπνου είτε από προεπιλογή του προοδευτικά ταραχώδους ζωής τους. Οι ασθένειες όπως η αρθρίτιδα ή η αϋπνία είναι τυπικές σε μητέρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και συνήθως ο λόγος για τον οποίο αυτές οι γυναίκες βλέπουν τους γιατρούς τους σε απαίτηση βοήθειας. Συνήθως, οι γυναίκες συνταγογραφούνται ένα μικτό ποτό φαρμάκων με εξαιρετικά εθιστικές τάσεις. Κατά συνέπεια, αυτό αποδεικνύεται ότι παράγει μια επιδημία των μητέρων που ανακαλύπτουν τον εαυτό τους εξαρτώνται από αυτά τα φάρμακα για να πάρουν με την ταραχώδη και απαιτητική ζωή τους.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο για την κατάχρηση φαρμάκων, 52 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χρησιμοποιήσει συνταγογραφούμενα φάρμακα για μη ιατρικές λειτουργίες σε κάποιο σημείο. Πολλοί θα υποθέτουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτών θα περιλάμβανε εφήβους καθώς και φοιτητές, ωστόσο η ποσότητα των μητέρων παραμονής στο σπίτι που αποτελούν αυτή τη συγκλονιστική μέτρηση είναι εκπληκτική. Πάνω από 20 εκατομμύρια γυναίκες άνω των 25 ετών έχουν χρησιμοποιήσει ιατρικά φάρμακα για ακούσιες λειτουργίες στην Αμερική πέρυσι. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται πολλά που χρησιμοποιούνται συνήθως περιλαμβάνουν Vicodin, Xanax, Ritalin και Oxycontin. Αυτά τα φάρμακα κατέληξαν να προσφέρονται τόσο εύκολα αργά, τόσο πολύ ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι γυναίκες έχουν καταλήξει να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτά αντί για αλκοόλ ή άλλα είδη ναρκωτικών. Οι γιατροί έχουν διαχειριστεί συνταγές σε αυτές εύκολα, χωρίς πολύ προφανές ζήτημα για τις μακροχρόνιες παρενέργειες τους.

Σχετικό κατάστημα για πολύ καλύτερο ύπνο: 5 υψηλές ιδιότητες που πρέπει να αναζητήσετε στο στρώμα Toppers

Vicodin: Ένα τυπικό παυσίπονα για τις μητέρες που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε εθισμό

Ως αποτέλεσμα, ο ρυθμός των γυναικών που εισέρχονται σε κέντρα αποκατάστασης έχει ενισχυθεί εκθετικά κατά την τελευταία δεκαετία. Οι γυναίκες ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους ανάλογα με τις κορυφαίες εγκαταστάσεις όπως το www.luxurybeachrehabab.com, ένα κέντρο θεραπείας στη Φλόριντα, για να βρουν καθαρό και να απαλλαγούν από τις εξαρτήσεις τους. Δυστυχώς, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμη αποτρέψει τους εαυτούς τους, με νεότερα φάρμακα που τροφοδοτούν το τυπικό άγχος και το άγχος, καθώς και τις διαταραχές της διάθεσης που συνήθως πλήττονται. Με τη σειρά τους, οι γυναίκες αμφισβητούνται με την ανακάλυψη υγιέστερων και αποτελεσματικών μηχανισμών αντιμετώπισης για τις συνθήκες τους χωρίς να βλάψουν τον εαυτό τους καθώς και τη ζωή των μελών του νοικοκυριού τους.

Σήμερα, οι μητέρες αμφισβητούνται με τις απαιτήσεις της αύξησης των παιδιών καθώς και τη διατήρηση των ίδιων των υγιεινών τρόπων ζωής. Ο στόχος για τη σημερινή κοινωνία των γιατρών είναι να απαλλαγούμε από την τυπική τάση να διαχειρίζονται συνταγές χωρίς πολύ θέμα για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις τους στις θλιμμένες μητέρες. Με τα συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το φως, καθώς και την κοινωνία πολύ πιο συνειδητή για τις εθιστικές τάσεις των χαπιών συνταγογραφούμενων μητέρων, είναι ελπιδοφόρο ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο υγιεινούς μηχανισμούς αντιμετώπισης των γυναικών παγκοσμίως.

Σχετικά με αυτόν τον συγγραφέα

Ο David Christie έχει πτυχίο ψυχολογίας καθώς και επικεντρώνεται στον εθισμό στη φαρμακευτική αγωγή. Ελέγχει γιατί οι άνθρωποι ενεργούν με συγκεκριμένο τρόπο. Γιατί εγκατέλειψαν ό, τι είναι μεγάλο στη ζωή τους, καθώς και επιλέγουν στο διαδίκτυο μια ζωή εθισμού

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: moms για τα φάρμακα: Η επιδημία χάπι συνταγογραφούμενων

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο