τον δημιουργό καθώς και τον συντάκτη του BostonMamas.com είναι η Christine Koh. Το παιδί της Laurel βρίσκεται τώρα στο νηπιαγωγείο, ωστόσο, όπως και εγώ, δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκάβει πίσω στον εγκέφαλό της για να έχει κατά νου εκείνους τους πρώτους συγκλονιστικούς μήνες κατά τους οποίους “πηγαίνει για μια βόλτα” είναι απροσδόκητα μια δραστηριότητα για να σχεδιάσετε την ημέρα σας γύρω σας.

Είτε είστε σε άδεια εγκυμοσύνης είτε απλά επισκέπτεστε, εδώ είναι οι έννοιες της Christine για κόστος την εβδομάδα με το μωρό σας στη Βοστώνη:

Ένας από τους πολλούς λόγους που λατρεύω τη Βοστώνη είναι ότι είναι μια απίστευτα φιλική προς το σπίτι τοποθεσία για να ζήσει. Είτε επιθυμείτε Metropolitan είτε πολύ πιο βουκολικά περιβάλλοντα, μια σειρά από διασκεδαστικές περιπέτειες είναι εφικτές. Ακολουθεί ένα δείγμα ταξιδιωτικού σχεδίου που θα κάνει οποιοδήποτε τύπο νεοσύλλεκτης μαμά στη Βοστώνη μοιάζει με επαγγελματία:

Δευτέρα: Ξεκινήστε την εβδομάδα μακριά με την παραδοσιακή μόδα της Βοστώνης καθώς και το μαιάνθρωπο κατά μήκος των φιλικών προς το καροτσάκι των διαδρόμων της Βοστώνης τυπικού καθώς και του δημόσιου κήπου. Να είστε βέβαιος να σταματήσετε στη μέθοδο Make για τα αγάλματα Ducklings για μια αξιολάτρευτη εικόνα OPP με μωρό. Ο Κοινός/Κήπος επίσης χρησιμεύει ως ένα καλύτερο σημείο εισαγωγής για να ελέγξετε την οδό Newbury ή την Charles Street.

Τρίτη: Μετά την ταραχώδη μέρα σας στην πόλη, απολαύστε μια χαλαρή, περιφερειακή μέρα μέσω της δημόσιας βιβλιοθήκης της κοινότητας σας. Πολλές δημόσιες βιβλιοθήκες στη Μασαχουσέτη διαθέτουν καταπληκτικά παιδικά δωμάτια. Δείτε τη χρήση της βιβλιοθήκης σας σε εξέλιξη για να συντονίσετε το βλέμμα σας με την ιστορία ή το Sing-Alongs.

Τετάρτη: Οκτώβριος στη Βοστώνη δείχνει γελοία αξιολάτρευτες φωτογραφίες της κολοκύθας σας μέσα στις κολοκύθες. Όχι τόσο πολύ έξω από την πόλη είναι πολλές καταπληκτικές εκμεταλλεύσεις όπου μπορείτε να τραβήξετε αξιολάτρευτες φωτογραφίες, να απολαύσετε τις δραστηριότητες των νέων, καθώς και να αποθηκεύσετε το ναύλο.

Πέμπτη: Όταν ο Laurel ήταν ένα βρέφος, ακριβώς πώς περπατήσαμε. Ήταν το μόνο πράγμα που την καταπραΰνει. Πηγαίνετε πέρα ​​από τους βρόχους γύρω από το μπλοκ, καθώς και να ελέγξετε το σμαραγδένιο κρεμαστό κόσμημα της Βοστώνης “” Μια αλυσίδα πάρκων 1.100 στρεμμάτων στη Βοστώνη καθώς και το Brookline “” που προσφέρουν εκπληκτικές οικολογικές περιοχές μέσα στην πόλη για περιπάτους στη φύση καθώς και δραστηριότητες. Μια ακόμα απίστευτα φιλική προς το καροτσάκι έξω από την πόλη είναι το Minuteman Bikeway. Αυτό το πλακόστρωτο ποδήλατο περνάει με το Cambridge, Arlington, Lexington, καθώς και με το Bedford.

Παρασκευή: Έχετε φτάσει στο τέλος μιας ταραχώδους εβδομάδας, καθώς και θα πρέπει να έχετε λίγο αποκατάσταση. Πάρτε την ευχαρίστηση σε μια τάξη γιόγκα με βρέφος στην εγκυμοσύνη ISIS (τα χρονοδιαγράμματα ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία).

Σάββατο: Εάν λαχταράτε για την τέχνη, ωστόσο δεν μπορεί να καταλάβει τα όρια ενός μουσείου με το μωρό, σκεφτείτε το πάρκο γλυπτικής Decordova στο Λίνκολν. Αυτό το ήσυχο έξω από το πάρκο γλυπτικής θα σας πληρώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την τέχνη, καθώς και τη φύση σε συνδυασμό (προτείνω babywearing για αυτό το γεγονός, ώστε να μπορείτε να περπατήσετε ελεύθερα τα εδάφη).

Κυριακή: Τίποτα δεν ξόρκι της Κυριακής σαν brunch. Οι φιλικές προς το σπίτι περιοχές brunch στην περιοχή της Βοστώνης αφθονούν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό μέρος κοντά σας, αλλιώς πετάξτε στο Boston Mamas για προτιμώμενες οικιακές συστάσεις για φαγητό.

Δραστηριότητα μπόνους (Urban): Το βρέφος σας αρέσει να ροκ; Σας λείπει η ενήλικη μουσική; Το Infant Likes Disco παρέχει στους ενήλικες μια μέθοδο για να απολαύσετε τη μουσική σκηνή με βρέφη στη ρυμούλκηση. Βγάλτε με βρέφος στο πάτωμα, κλωτσήστε πίσω στη ζώνη ψύξης, καθώς και να απολαύσετε τα υγιεινά σνακ.

Δραστηριότητα μπόνους (Bucolic): Μία από τις προτιμώμενες οικολογικές περιοχές μου στην περιοχή της Βοστώνης είναι η κράτηση Beaver Brook στη γραμμή Belmont/Waltham. Αυτό το κόσμημα για ολόκληρο το νοικοκυριό περιλαμβάνει μια πισίνα ψεκασμού καθώς και παιδική χαρά, καθώς και η κράτηση περιλαμβάνει 59 στρέμματα διαθέσιμα για το περπάτημα, την ποδηλασία, καθώς και την πικνίκ.


Thank you Christine for sharing your preferred memories with us. For a lot more present reflections, see BostonMamas.com.

For one more rookie mom’s handle fun times in Boston, see Becky’s warm week in Boston post.