Με την πάροδο των ετών, η μητέρα μου μου έδωσε πολλές συμβουλές. Επιθυμώ να βάλω γρήγορα το δάχτυλό μου στο εξαιρετικά καλύτερο, ωστόσο όλα έχουν την τάση να στροβιλίζονται γύρω μου καθώς και μαζί μου. Μερικοί που άκουσα, μερικοί αγνόησα. Αν είχε μόνο ένα blog, έτσι; Τότε θα μπορούσα να περιηγηθώ για τη βοήθειά της σε μόλις τις καλύτερες στιγμές.

Πριν είχα το δεύτερο μωρό μου, η Whitney με έκανε ένα φανταστικό λεύκωμα προτάσεων καθώς και καθοδήγηση από τους φίλους της μητέρας μας με δύο ή πολύ περισσότερα μωρά. συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου. Αναμειγνύονται ανάμεσα στις συστάσεις των φίλων μου για να “αφήσουμε κάποια πράγματα να πάνε”, καθώς και “να” κρατήσει την αγορά ακόμα πιο σφιχτά “ήταν λίγο έκρηξη καθοδήγησης από τη δεκαετία του ’70.

Τελειώνουμε με αγάπη αυτό το κομμάτι καθοδήγησης από τη μητέρα μου ο Θεός να ευλογεί την κουνιστή καρέκλα (γιατί αυτό ακριβώς ξεκινά), ωστόσο το nugget της σοφίας που πολλοί εκτιμώ είναι να περάσω ένα-σε ένα χρόνο με τα παιδιά μου όσο το δυνατόν πιο συχνά.

Πιστεύω ότι ο χρόνος που ξοδεύουμε μαζί κάνοντας αυτό που θέλουν είναι ένα θεμέλιο για τις ευχαριστημένες αναμνήσεις των νέων τους. Είτε παίζει ένα ανόητο επιτραπέζιο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του naptime, οικοδομώντας ένα θρυλικό φρούριο ή παράγοντας μια κωμική λωρίδα LEGO από Q-TIPS, θα με θυμάστε ως μαμά που παίζει (τουλάχιστον ελπίζω!).

Αγόρασα ένα άνετο ανεμόπτερο όπως μου είπε η μαμά μου

Όσο για το πρώτο μέρος των συμβουλών της, θα πρέπει να σιγουρευτώ να πάρω ένα άνετο τεράστιο ανεμόπτερο για αυτά τα snuggles πριν τα παιδιά μου είναι τόσο τεράστια για να curl επάνω με. Επιθυμούσα ένα που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε άλλα μέρη του σπιτιού όταν γίνονται οι ημέρες θηλασμού. Ο χρόνος θα πει αν επέλεξα με σύνεση. Το Microfiber είναι ένα εξαιρετικό υλικό για να απαλλαγείτε από το γάλα καθώς και τους λεκέδες βρωμιάς.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Συγκόλληση με κάθε παιδί από την Τζίνα Οσέρ

Ζεστό γκρίζο ανεμόπτερο

Συμβουλές για δύο κάτω από δύο

Ποια είναι η καλύτερη καθοδήγηση που σας έδωσε ποτέ η μητέρα σας;