Αγαπητοί άνθρωποι που λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις εμπειρίες των πελατών στη μητρότητα MIMI,

Δεν περνά απαρατήρητο από εμένα ότι στα καταστήματα μητρότητας MIMI (και έχω πάει σε πολλούς σε όλη την Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια δύο εγκυμοσύνων) οι άνθρωποι πωλήσεων δεν είναι μητέρες, αλλά μάλλον νεαρές γυναίκες που ποτέ δεν ήταν έγκυες. Ως εκ τούτου, δεν είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για την έγκυο, αλλά μόνο για την εμφάνιση των ρούχων. Δεν λέω ότι δεν θα πήγαινα σε έναν μαιευτήρα που δεν είναι η ίδια μητέρα, αλλά είμαι εγγυημένη ότι έχει εκπαίδευση για τη δουλειά. συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης ευαισθησίας.

Η κύρια καταγγελία μου είναι η εξής: κάθε φορά που κάνω μια αγορά, φαίνεται ότι η πολιτική καταστημάτων σας είναι να ζητήσετε από την ημερομηνία λήξης μου να εισέλθει στο μητρώο. Τι γίνεται με το “Κανένα της επιχείρησής σας” ως ημερομηνία λήξης μου; Έχετε ένα κουμπί για αυτό; Στη συνέχεια, οι υπέροχοι πωλητές σας ζητούν περισσότερα από τα προσωπικά μου στοιχεία. (Σαφώς αυτό ξεκινά ένα πρόγραμμα άμεσης μάρκετινγκ μέσω του οποίου θα λάβω προσφορές στο ταχυδρομείο από μια δέσμη διαφημιζόμενων που επωφελούνται από το να γνωρίζουν το ακριβές στάδιο της εγκυμοσύνης μου και τελικά στην ηλικία του μωρού μου.) Αυτό με κάνει να αισθάνομαι γκρινιάρης. Εντάξει, αισθάνομαι ήδη γκρινιάρης. Αυτό με κάνει να νιώθω σαν να με θέλεις μόνο για τη μελλοντική μου αξία και δεν εκτιμώ ότι σου δίνω ήδη κάποια χρήματα σήμερα. Γιατί δεν εκτιμάτε τα χρήματα που ξοδεύω μαζί σας σήμερα;!

Στη συνέχεια, και μην ανησυχείτε για το αν είμαι ή όχι σε βιασύνη, πρέπει να πάω στο μπάνιο (το κάνω) ή απλά θέλω να βρω ένα μέρος για να καθίσω και να ανυψώσω τα πόδια μου, μου δίνεται ένα Δείγμα για ένα περιοδικό Baby … Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος τίτλος … και είπε ότι θα λάβω τρία δοκιμαστικά ζητήματα. Με συγχωρείς? Νόμιζα ότι ήμουν ο πελάτης. Νόμιζα ότι αποφασίζω πότε να εγγραφώ σε περιοδικά. Ολομόναχος. Έχοντας εργαστεί σε μια επιχείρηση περιοδικών στο παρελθόν, γνωρίζω ότι πρόκειται για μια αρνητική προσφορά επιλογής και ότι θα χρεωθείτε αργότερα για τη συνδρομή ή θα πρέπει να την ακυρώσετε. περισσότερη δουλειά για τον καταναλωτή.

Στη συνέχεια, πιέζετε προς μένα πολλά φυλλάδια για σχετικές επιχειρήσεις – σχέδια αποταμίευσης αίματος και κολλεγίων – και υπονοούν ότι πρέπει να τα πάρω.

Κάθε φορά που μπαίνω στο κατάστημά σας, αφήνω εξοργισμένα γιατί απλά προσπαθώ να αγοράσω ένα ζευγάρι πολύ μεγάλων εσώρουχων και είμαι βομβαρδισμένος με γήπεδα πωλήσεων. Ακόμη χειρότερα, αισθάνομαι άσχημα για τις γυναίκες που πηγαίνουν εκεί που δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να πουν “όχι” σε όλες αυτές τις προσφορές. Φαίνεται ειρωνικό ότι μια τέτοια φτωχή εμπειρία δίνεται σε ένα κοινό -στόχο που είναι πιθανό να είναι ήδη ξεχασμένο, συγκλονισμένο ή φυσικά άβολο.

Πώς να με κερδίσετε;

Καταστήστε σαφές ότι με αγαπάτε, εκτιμήστε την επιχείρησή μου και κατανοήστε τα δεινά που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη. Προσφέρετε μου ένα δροσερό ποτό νερό. Παρέχετε μια καρέκλα μπροστά από μια μηχανή μασάζ ποδιών. Πωλήστε Bras σε μεγέθη μεγαλύτερα από Ε. (Τα βυζιά νοσηλευτικής είναι συχνά μεγαλύτερα από το Ε). Βάλτε δείγματα διατροφικών ράβδων που πωλείτε. Κάντε με να νιώθω ότι έρχομαι στο κατάστημά σας είναι μια απόλαυση. Μια θεραπεία μόνο για μένα γιατί είμαι έγκυος και ειδικός.

Εμφανίστε τα περιοδικά με αυτοκόλλητο σχήματος έκρηξης που λέει: “Αν θέλετε μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή, ζητήστε από έναν πωλητή.” Βάλτε τα χρήσιμα φυλλάδια σας σε μια στάση όπου μπορούμε να τα πάρουμε οι ίδιοι αν τα θέλουμε. και να προσλάβετε μερικούς καλύτερους πωλητές. Εάν το χτίσετε, θα έρθουμε. Κοιτάζοντας σε όλη τη διαδρομή.

Με εκτιμιση,
Ας ελπίσουμε ότι ποτέ ξανά ένας πελάτης MIMI,
Λευκός