τσίχλα καθώς και τι να κάνετε γι’ αυτό

+++ Αυτό είναι μέρος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλα στο Whitney στο ύψος της κρίσης του θηλασμού μου. +++

Ελπίζω να μην πάρετε ποτέ τσίχλα.

Ο τσίμπημα, ο πόνος καύσης είναι σχεδόν αφόρητος. Θέλω να μασήσω με τα μασώμενα μου. Έχω αυτή την επιθυμία να “ρίξει το βρέφος σε όλο το δωμάτιο” ενώ θηλάζω που είχα στην εξαιρετικά αρχή. Πιστεύω ότι “αυτοί” τηλεφώνησαν την αιλουροειδής γλώσσα ή κάτι τέτοιο, ωστόσο αισθάνεται σαν ένας αρουραίος να γεμίζει στα ta-tas μου. καθώς και όχι μόνο κατά τη διάρκεια, ωστόσο μετά, για τρεις ώρες.

Ελπίζω να έχω τσίχλα.

Επειδή αυτό είναι που θεραπεύσω παίρνοντας αυτό το χάπι (για 3 εβδομάδες πριν πάρω πλήρη ανακούφιση), καθώς και ζωγραφίζοντας τα nips μου μοβ. Δεδομένου ότι αν δεν έχω τσίχλα, τότε δεν καταλαβαίνω τι να κάνω με τον εαυτό μου σε μία ακόμη 16 ημέρες, όταν αυτό εξακολουθεί να πονάει τόσο πολύ.

Δεν μου αρέσει να τερματίσω την επιφανή και παραγωγική τους νοσηλευτική κατοχή σε χαμηλή σημείωση, ωστόσο δεν σχεδιάζω ένα επιτυχημένο βρέφος να περιλαμβάνει γι ‘αυτό. Αν αυτό είναι ακριβώς πώς θα πέσει κάτω – σε φλόγες, έτσι να μιλήσουμε – τότε έτσι είναι!

++++

Πρώτον, υπήρχε κνησμός (ενοχλητικό όσο ανεκτό). Τότε ήρθε η αιμορραγία. Παρατήρησα το αίμα που στάζει από το στόμα του μωρού μου κατά τη διάρκεια της ήδη γεμάτης θηλάζης. Εμφανίστηκε σαν λίγο βαμπίρ. Όταν αυτά τα συμπτώματα προχώρησαν σε έντονο πόνο σε πυρκαγιά βαθιά στους αγωγούς γάλακτος μου, ο γιατρός μου πρότεινε την τσίχλα ως τον ένοχο, παρόλο που το βρέφος μου δεν έδωσε ποτέ κανένα είδος συμπτωμάτων. Δήλωσε ότι η τσίχλα είναι μάλλον δύσκολο να διαγνωστεί όσο απλό στη θεραπεία με ένα αντιμυκητιασικό χάπι (όπως θα έχετε για κάθε τύπο μόλυνσης ζύμης). Αν και αναρωτήθηκα αν το σχέδιο διατροφής μου για γλυκά, καθώς και απολαύσεις μπορεί να είναι φταίει, δήλωσε ότι θα μπορούσα να πάρω το χάπι μαζί με τον καφέ μου καθώς και με τα ντόνατς. Πρέπει να σαν δυτική ιατρική.

Δυστυχώς, ο δίσκος μου μου είπε επίσης ότι το χάπι μπορεί να πάρει τις πλήρεις 21 ημέρες πριν αισθανθώ κάθε είδους βελτίωση. Έτσι, εκτός από το φάρμακο, αγόρασα μερικά πορφυρά πράγματα για να εφαρμόσω-umm, err, ακριβώς πώς να το βάλετε απαλά; – Τοπικά. Ναι, το ζωγράφισα στις θηλές μου.

Εκεί, το είπα.

Χρησιμοποιώντας ένα Q-TIP που βυθίστηκε σε αντισηπτική ιώδη της γεντιανής (για να διατηρήσω το υγρό αποστειρωμένο), έπεσα τον εαυτό μου όταν κάθε μέρα πριν από τη νοσηλεία για τέσσερις ημέρες. Αυτά τα πράγματα σημεία σαν τρελά, ώστε να είστε προετοιμασμένοι με τα μαξιλάρια νοσηλείας. Τα μοβ πράγματα βοήθησαν αμέσως, ωστόσο μόνο λίγο. Πήρα τέσσερις ημέρες μακριά, όπως και μία ακόμη τέσσερις ημέρες.

Λόγω της τσίχλα, έκοψα τη νοσηλεία μου από πέντε συνεδρίες σε τρία ιδανικά μακριά. Από τις περιόδους πτώσης, έχω επίσης συνδεθεί αγωγούς. Εις διπλούν.

Δυστυχώς, μετά από έξι εβδομάδες διαφορετικών εξελίξεων θεραπείας, εξακολουθεί να βλάπτει. Ενώ η αγωνία ελαχιστοποιήθηκε (βλ. Σχόλια “Burning Hellfire”), η ταλαιπωρία ήταν επαρκής ώστε να μην επικυρώσω πλέον τη θηλάνηση ενός σχεδόν ενός έτους που μόλις νοιαζόταν μια μέθοδος ή η άλλη. καθώς και έτσι σταματήσαμε εντελώς, ωστόσο δεν μπορώ να βοηθήσω να αμφισβητήσω αν η απαίτηση να περιορίσω τα γλυκά ούτως ή άλλως. [Βλέπε ομοίως παρέχω, κλαψουρίζοντας για τον απογαλακτισμό.]

Το τσίχλα είναι ένα καυτό χάος. Ενώ μίλησα με γνήσιους γιατρούς, συμβούλους γαλουχίας, φίλους, καθώς και “Δρ. Google, “Δεν μπορώ να σας διαγνώσουμε σε έναν ιστότοπο. Αυτό που ανακάλυψα στο Διαδίκτυο σχετικά με τα συμπτώματα καθώς και τη θεραπεία, ανακάλυψα από τον οδηγό Kellymom για πολύ περισσότερα από ό, τι ήθελε ποτέ να καταλάβετε για την τσίχλα. Εάν υποφέρετε και από αυτό – καθώς και ελπίζω ότι δεν είστε !! – Επιθεωρήστε αυτά τα άρθρα. Εκτός από μεγάλη τύχη σε εσάς!

++++

Αυτή η δημοσίευση αρχικά χρηματοδοτήθηκε από το Q-TIPS ως μέρος του προγράμματος Tipster. Δυστυχώς, η ιστορία είναι δική μου.