Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι άνθρωποι έχουν συχνά δείκτες στη ζωή τους, φορές που αποφασίζουν να κάνουν μια πραγματική προσπάθεια να κάνουν κάτι θετικό για τον εαυτό τους και να αλλάξουν κάτι ανεπιθύμητο για τον εαυτό τους. Μπορεί να είναι γάμος, γενέθλια, ακόμη και διαζευγμένος. Η εκδήλωση ενεργοποιεί μια πραγματική απόφαση να δεσμευτεί για μια θετική πορεία δράσης που θα επιφέρει μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Γιατί όμως, αντί να «κάνουμε χωρίς», ποια ψηφίσματα είναι συχνά, αποφασίζουν αντ ‘αυτού να «προσθέσουν». Έτσι, αντί να παραιτηθούμε από διαφορετικά πράγματα που γνωρίζουμε είναι κακά για εμάς ή μας κάνουν κακό, γιατί να μην αποφασίσουμε να δεσμευτούν για ένα πρόγραμμα θετικών όμορφων απολαύσεων; Αυτές οι απολαύσεις θα οδηγήσουν σε ένα καλό αίσθημα ευχαρίστησης και πλήρη ικανοποίηση που συχνά θα αναιρεί την ανάγκη για κακά ή επιβλαβή πράγματα στη ζωή μας. Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να κοστίσει πολλά χρήματα, αλλά μπορεί να απολαύσει πραγματικά και να απολαμβάνει.

Μερικές από τις σκέψεις μου είναι πράγματα όπως: – καθαρά, φρεσκοκομμένα φύλλα. Όταν τα φύλλα έχουν αλλάξει πραγματικά απόλαυση στη σκέψη ενός καλού νύχτας ύπνου σε ένα φρέσκο ​​μυρωδικό κρεβάτι. Ίσως να προσθέσετε μια σταγόνα ή δύο λεβάντα στον τελικό κύκλο ξέβγαλμα όταν έχουν πλυθεί .- Καλής ποιότητας σοκολάτα. Αντί να αγοράζετε αρκετά λιγότερο ακριβά μπαρ, να αγοράσετε ένα μπαρ από καλή σοκολάτα υψηλού επιπέδου, ίσως ακόμη και οργανικά και να επεξεργαστείτε για να απολαύσετε κάθε μπουκιά, να απολαύσετε πραγματικά τη γεύση έτσι ώστε να είναι μια σωστή εμπειρία σοκολάτας. σε ένα απροσδόκητο μέρος, όπως το μπάνιο, έτσι ώστε να κάνεις ντους ή να ετοιμάζεται το πρωί να γίνεται σε ένα πολύ πιο ευχάριστο περιβάλλον. Απολαύστε και εκτιμήστε τι έχετε κάνει. Έτσι, για παράδειγμα, αφού εργάζεστε στον κήπο, κάθονται σε αυτό και απολαύστε ένα ποτό, ή μετά την τακτοποίηση του σαλονιού να χαλαρώσετε σε αυτό και να απολαύσετε δέκα λεπτά διαβάζοντας ένα βιβλίο ή μια εφημερίδα. – Πιάστε με φίλους. Κάντε χρόνο για να συναντηθείτε για καφέ ή μεσημεριανό και απολαύστε την εταιρεία. Μοιραστείτε τις ιστορίες σας, τις συμβουλές ανταλλαγής. Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η επαφή με τους φίλους. Είναι ένα σημαντικό μέρος του δικτύου υποστήριξής μας. – Καθίστε όταν τρώτε, ειδικά όταν τρώτε τα γεύματα που συνήθως έσπευσαν, όπως το πρωινό ή το μεσημεριανό γεύμα. Είναι καλό να δώσετε χρόνο για να έχετε ένα ήσυχο διάλειμμα, ακόμη και για λίγα λεπτά. Μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην ποιότητα της υπόλοιπης ημέρας και μπορεί να αξίζει να σηκωθεί δέκα λεπτά νωρίτερα. Απολαύστε να πάρει νοσταλγική για τους ανθρώπους και τα γεγονότα. – Παίξτε μουσική στο αυτοκίνητο και τραγουδήστε, δυνατά – Κάντε κράτηση για ένα μασάζ – κορίτσι, έχετε μια περίοδο περιποίησης στο σπίτι με φίλους – παιδιά, έχετε μια νύχτα με κάρτα ή δείτε τον αγώνα με φίλους – ανοίξτε το καλό μπουκάλι κόκκινο κρασί για τον εαυτό σας, Αντί το φτηνό που κάποιος έφερε γύρω και κανείς δεν άνοιξε – χαμόγελο σε έναν ξένο. Μπορεί να φτιάξετε τα μέρα τους είναι μερικές ιδέες που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και μας βοηθούν να αισθανόμαστε καλύτερα για τον εαυτό μας. Παρακαλούμε να αισθάνεστε εντελώς ελεύθεροι να προσθέσετε τις δικές σας ιδέες στη λίστα. Κάνοντας καλά πράγματα συχνά διαπιστώνουμε ότι αυτές οι αρνητικές συμπεριφορές και πρακτικές συχνά γίνονται λιγότερο σημαντικές, χωρίς να προσπαθούμε ακόμη και.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: θετικά ψηφίσματα για την ευτυχία
Σχετικό τέλος της σεζόν Pool Care και συμβουλές ασφαλείας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο