Θα πιπιλίζει {Οι προσωπικές μου μελέτες έχουν δείξει ότι όσο περιμένετε να πιπιλίζει, πιθανότατα θα είναι εντάξει}.

Θα περάσετε. Εάν το παιδί σας είναι πέρα ​​από την ηλικία του poosplosion, αναμένετε ότι ένα μπουκάλι θα σκάσει, το βλήμα εμετό, θα ανατρέψει το χυμό μήλου ή ένα εύκολο ατύχημα. Για να καταπολεμήσετε αυτήν την πραγματικότητα, πακέτο 1 πάνα ανά ώρα ταξιδιού και ένα επιπλέον σύνολο jammies. Λατρεύω τις πιτζάμες επειδή συσκευάζουν καλά και μικρά. Ρίξτε ένα επιπλέον μπλουζάκι για τον εαυτό σας επίσης.

Θα χάσετε πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι χάνετε μόνο τα jammies με χρωματισμό POP, αλλά μπορεί να είναι ένα πολύτιμο αντικείμενο ασφάλειας και ασφάλειας, ουσιαστικό μέρος της αντλίας του στήθους σας ή του φορτιστή κινητού σας. Περιμένετε, κυλήστε με αυτό.

Θα ενοχλήσετε άλλους επιβάτες. Το να είσαι ο άνθρωπος με το μωρό που κλαίει δεν είναι διασκεδαστικό. Μπορεί να σας κάνει να ιδρώνετε (με κάνει να ιδρώτα). Αυτό το ερχόμενο ταξίδι συσκευάζω δύο πακέτα ωτοαστίων για κάθε επιβάτη στο εύρος ακρόασης. Μπορεί να μην βοηθήσει, αλλά θα ξέρουν ότι προσπαθώ.

Το παιδί σας θα έχει πόνο. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει η οδοντοφυΐα, μια λοίμωξη από το αυτί θα ανθίσει, ή τα προβλήματα της κοιλιάς θα κλωτσήσουν. Πάντα συσκευάζω ανακουφιστές πόνου των παιδιών στη μεταφορά μου, ακόμη και αν όλοι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο υγιές. Αυτά τα πράγματα είναι χρήσιμα!

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Είτε πρόκειται για ένα αεροπλάνο κολλημένο στο διάδρομο είτε πρόκειται να σταματήσετε κάθε 77 λεπτά για να τροφοδοτήσετε ένα μωρό σε ένα οδικό επίπεδο. Περιμένετε να διαρκέσει περισσότερο και να είστε ευχάριστα έκπληκτοι αν κάνω λάθος (δεν κάνω λάθος!).

Ο ύπνος σας θα ξεφύγει για μέρες. Αναμείνετε ένα κατά προσέγγιση παράθυρο επανεισδοχής τεσσάρων ημερών για να εκπαιδεύσετε το μικρό σας για να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε ξανά. Ερχεται και φεύγει. Οι αποχρώσεις του δωματίου μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας, αλλά, όπως και με όλα τα άλλα, ίσως να σχεδιάσετε και τις άγρυπνες νύχτες.

Έχουμε μερικές προτάσεις και κόλπα, αλλά πραγματικά βρίσκω ότι η διαχείριση των προσδοκιών μου και η αναμονή μιας περιπέτειας είναι πολύ περισσότερο από το ήμισυ της μάχης. Αλλά εδώ πηγαίνετε, μερικές φιλικές συμβουλές:

Στρογγυλοποίηση προτάσεων για ταξίδια με ένα μωρό

Πώς να μειώσετε τη διακοπή του ύπνου από τη Nicole Johnson

Πέρα από το μωρό, προτάσεις για πτήση με ένα μικρό παιδί

Σταματήστε τα καθίσματα αυτοκινήτων σε αεροπλάνα

10 προτάσεις για το θηλασμό κατά τη διάρκεια των διακοπών (ταξίδια, κοκτέιλ κ.λπ.)

Καλές διακοπές, όλα! Παίρνω σε ένα αεροπλάνο με την νεοσύστατη οικογένειά μου πέντε σύντομα. Μπορείτε να πείτε ότι είμαι νευρικός; Δεν μπορούμε να χωρέσουμε σε ένα αυτοκίνητο όταν φτάσουμε εκεί!