, θεωρώντας ότι μπορώ ακόμα να χωρέσω στο ρούχο της 9ης τάξης μου (αυτό είναι ένα καυστήρα, όχι μια ταπεινή καυχή), το έχω χρησιμοποιήσει πολύ περισσότερο από μία φορά στο Halloween για να συντονίσω με το κοστούμι ποδοσφαίρου του γιου μου. Σίγουρα μερικοί από εσάς θα ήθελαν να ντύνονται σε συνεργασία με τα μωρά σας επίσης. Αγαπάμε τη μαμά και τα κοστούμια αποκριών μωρών και ολόκληρα κοστούμια αποκριών οικογενειακών αποκριών. Εδώ είναι 7 πρησμένες ιδέες σε μια σειρά από δημιουργικά θέματα.

Ακολουθούν 7 σούπερ ιδέες για κοστούμια μαμάδων και μωρών:

1. Wizard of Oz Duo Mommy & Baby Costume

Θα ξεκινήσουμε αυτή τη λίστα ιδεών με ένα γοητευτικό μάγο του Oz Duo. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με ένα μωρό σε ένα χνουδωτό κοστούμι λιοντάρι!

Βρείτε το αγαπημένο μου κοστούμι μωρών Lion εδώ και το καλύτερο κοστούμι Dorothy για τη μαμά εδώ.

Το μωρό λιοντάρι και η μαμά είναι Dorothy

2. Star Wars

Η Heather έχει ήδη δηλώσει την αγάπη της για την πριγκίπισσα Leia ως κοστούμι μαμάς. Η συλλογιστική της? Καλύπτει ένα στομάχι μετά τον τοκετό και επιτρέπει στα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας να είναι ο Luke Skywalker ή οποιοσδήποτε άλλος άλλος προσωπικότητας των Star Wars. Τι γίνεται αν η Leia και η Yoda δεν αλληλεπιδρούν ποτέ στους θρύλους; Αυτή η μέρα αφορά τη φαντασία.

Δείτε την καλύτερη κοστούμι Princess Leia εδώ!

Το μικρό παιδί είναι Yoda, η μαμά είναι η Princess Leia

3. Πλήρωμα ιστορίας παιχνιδιού

Ένα μωρό Woody και η μαμά Jessie κάνουν για ένα γοητευτικό δίδυμο αποκριών! Το μικρό σας θα μπορούσε επίσης να ντύσει ως buzz ή ακόμα και κ. Potato Head. Η υπόλοιπη οικογένεια μπορεί επίσης να φτάσει και να συμμετάσχει στο πλήρωμα του Toy Story, θεωρώντας ότι υπάρχουν τόσο πολλοί χαρακτήρες!

Τα ρούχα της εικόνας είναι διαθέσιμα στο Amazon, αλλά και να είστε βέβαιος να ελέγξετε την έκδοση Pajama του Woody εδώ.

Κοστούμια ιστορίας παιχνιδιών σε όλα τα μεγέθη

4. Το αθλητικό θέμα

Υπάρχουν τόνοι επιλογών όταν αφορά τη δημιουργία ενός κοστούμι μαμάς και μου αθλητικών αποκριών. Μπορείτε να ντύσετε το μωρό σας ως ποδόσφαιρο και στη συνέχεια να είστε ποδοσφαιριστής, διαιτητής ή μαζορέτα. Μπορείτε να πάρετε μια στολή από την Etsy για να κάνετε αυτό ένα εύκολο κοστούμι ή να πάρετε τα πονηρά παντελόνια σας και να φτιάξετε με ένα καφέ onesie και ύφασμα.

Εναλλακτικά, το μωρό σας μπορεί να ντύσει ως αθλητικό σούπερ σταρ με φανέλα αναμνηστικών. Προσθέστε μαύρο χρώμα προσώπου κάτω από τα μάτια. Μπορείτε να πάτε ως διαιτητής!

Παραγγείλετε ένα πουκάμισο διαιτητή εδώ. (Απλά προσθέστε μαύρα παντελόνια ή γκέτες!).

Τα κοστούμια διαιτητών είναι εύκολο να φορέσουν

5. Ο φύλακας μελισσών και η μέλισσα της

Αυτή η φορεσιά είναι πραγματικά τα γόνατα της μελισσών! Είναι μια αληθινή κοστούμι μαμά & me με μια στολή για κάλυψη μαμάς και φορέα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε babywearing ακόμη και στο Halloween. Αυτό υποδεικνύει ότι θα είστε ελεύθεροι για να χτυπήσετε κάτω από την καραμέλα.

Ελέγξτε το εδώ!

6. Muppets

Για τους οπαδούς του Muppet, ντύστε το μωρό σας ως Kermit και τον εαυτό σας χάσετε Piggy. Ωστόσο, δεν είμαι άγριος για τον τρόπο με τον οποίο η Miss Piggy Store-αγοράζοντας κοστούμι βλέπει. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να πετάξουμε ένα φόρεμα σε στυλ του Χόλιγουντ με το γοητευτικό στυλ της Miss Piggy από την κυρία σε αυτή την εικόνα, οπότε ας ξεχάσουμε γι ‘αυτήν και να φανταστούμε τον Adele.

Μπαμπά, παρακαλώ μην προσπαθήσετε να συμμετάσχετε στο πάρτι ως Gonzo. Είναι τρομακτικό.

7. Barista & A Pumpkin Spice Latte

Πάρτε την αγάπη σας για το Starbucks σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με το ντύσιμο ως barista και λίγο latte!

Μπορείτε να βρείτε ένα κοστούμι barista εδώ. Και, πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το κοστούμι φλιτζάνι καφέ;

Έρχεται επίσης σε μια έκδοση με μακριά μανίκια αν ζείτε σε ψυχρότερα κλίματα!

Έρχεται και με το καπέλο υπογραφής!

Αποθηκεύστε αυτές τις ιδέες στο Pinterest για αργότερα!

Σχετικά: Ιδέες κοστουμιών για ιμάντες και carrierscostume ιδέες για καροτσάκια και carseatscostume ιδέες για φαλακρό μωρό μωρό ως στήριγμα στο δικό σας κοστούμι