Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τα νοικοκυριά να κάθονται μαζί στο τραπέζι καθώς και να μοιραστούν ένα γεύμα. Αυτή είναι η ειδική στιγμή όπου συνδέουμε με τα παιδιά μας καθώς και τη συζήτηση της ημέρας. Όταν μεγάλωσα οι νέοι μας κοίταξαν μπροστά στο δείπνο, όπως το ονόμασαν οι γονείς μου. Μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε υψηλής ποιότητας χρόνο ως οικογένεια.

Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του υψηλής ποιότητας είναι το ίδιο το γεύμα που μοιράζεστε. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές για τα παιδιά μου να δοκιμάσουν, καθώς και πάντα ψάχνω για υγιεινές, θρεπτικές και ζωντανές επιλογές. Όταν ανακαλύπτω μια ειδική συνταγή παραμένει ως προτιμώμενο στα σχέδια γευμάτων μας. Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο ενδιαφέρον βιβλίο μαγειρικής, “Απλά νόστιμα δείπνα της Κυριακής: 52 Φρέσκες Συνταγές Homestyle”, από την Dina Foglio Crowell.

Όταν περιήγησα με το βιβλίο, σκέφτηκα αμέσως: “Πω πω, μου θυμίζουν τελείως το μαγείρεμα του σπιτιού της μητέρας μου όταν ήμουν νεαρός, καθώς σίγουρα θέλω να μοιραστώ αυτές τις συνταγές με τα παιδιά μου”.

Απλά νόστιμα δείπνα της Κυριακής: 52 Φρέσκες συνταγές homestyle

Οι συνταγές ποικιλία από πιάτα κρέατος, ζυμαρικά, θαλασσινά, σούπες, πλευρές καθώς και επιδόρπια. Η Dina περιλαμβάνει επίσης ζωντανές φωτογραφίες για κάθε συνταγή. Έχει 52 έννοιες δείπνου για να σας βοηθήσει να έχετε υπέροχα καθώς και αξέχαστα δείπνα της Κυριακής με την οικογένειά σας. Αυτές οι συνταγές βρίσκονται στο σπίτι της Ντίνας εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και στην καρδιά της.

“Όταν μεγάλωσα, ο μπαμπάς μου ήταν ένας εργατικός τύπος με λίγο χρόνο για τον εαυτό του”, γράφει η Ντίνα.

“Ανεξάρτητα από το πόσο ταραχώδης ήταν, έκανε πάντα χρόνο να μαγειρέψει για την οικογένειά του. Την Κυριακή θα έκανε ένα υπέροχο δείπνο από το μηδέν. Θα σηκωθεί νωρίς τα πρωινά για να βράσει τα πουλερικά έπρεπε να κάνουν τη νόστιμη σούπα του πουλερικών. ”

Σχετικά με τη βοήθεια των παιδιών μας κατέληξαν να είναι άνθρωποι του βιβλίου

“Ο μπαμπάς μου ήταν ο γκουρού του δείπνου, ενώ η μαμά μου άρεσε να ψήνει επιδόρπια καθώς και να εφεύρει νόστιμα πιάτα που είναι ευρέως γνωστά. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το παιδί μου ζήτησε συχνά από το Grammy να κάνει την αγαπημένη της σαλάτα μακαρόνια. ”

“Απλά νόστιμα δείπνα της Κυριακής: 52 Φρέσκες συνταγές homestyle”, προσφέρεται να αγοράσει στο Amazon.com ή οπουδήποτε βιβλία πωλούνται.

*Αποκάλυψη: Έχω ένα αντίγραφο απλά νόστιμα δείπνα της Κυριακής σε αντάλλαγμα για αυτήν την αναθεώρηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς καθώς και 100% ορυχείο.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: απλά νόστιμα δείπνα της Κυριακής

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο