Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από το Babybjorn ως μέρος της σειράς των εκπληκτικών προτάσεων για τους γονείς πρωτοετών. Μάθετε πολλά περισσότερα για το πολύ εύκολο ανθεκτικό φως ταξιδιού τους.

Όταν πρώτα αποσυσκευάζω το φορητό μου παχνί ως νεοσύλλεκτο μαμά, οι εικόνες παγκόσμιων ταξιδιών χόρευαν στο κεφάλι μου. Το κοινό μας περιπλανώμενο ήταν τόσο σημαντικό που ο σύζυγός μου και εγώ ουσιαστικά το έγραψα στους όρκους του γάμου μας. Αντ ‘αυτού, ονομάσαμε τα τραπέζια στη ρεσεψιόν μας μετά από κάθε έναν από τους προορισμούς στο χρονοδιάγραμμα του μήνα του μέλιτος του κόσμου και έκανε μια συμφωνία με το χέρι να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί κάθε χρόνο.

Οκτώ χρόνια αργότερα και είμαι χαρούμενος που το κουνήσαμε μόνο. (Έχουμε αφήσει τη χώρα 1,5 φορές.)

Αν και το παιδί μου πήρε την πρώτη του πτήση με αεροπλάνο σε ηλικία 3 εβδομάδων, περάσαμε πολύ περισσότερα ταξίδια στη γιαγιά παρά στη Γρενάδα. Επειδή το μήνα του μέλιτος μας, δεν το έχουμε επιστρέψει στην Ασία, αλλά κάναμε κάμπινγκ μια χούφτα φορές.

Τυχερός για εμάς το φορητό παχνί είναι ισχυρό ευπροσάρμοστο στον πραγματικό κόσμο και όχι μόνο αυτό στο μυαλό μου.

Εδώ είναι 5 μεγάλες χρήσεις για ένα ταξιδιωτικό παχνί που δεν περιλαμβάνουν ταξίδια:

Παίξτε αυλή (γνωστή και ως φυλακή μωρών). Σε ένα σπίτι που είναι γεμάτο με μικροσκοπικά παιχνίδια για τους μεγάλους αδελφούς του, το μωρό μας έχει ένα ασφαλές μέρος για να παίξει μακριά από αυτούς τους κινδύνους πνιγμού. Βλέπετε τον που χτυπάει για τα μεγάλα νεαρά αγόρια και τις δημιουργίες του Lego με τα μεγαλύτερα μπλοκ Dupplo του; Ναι, το Travel-Crecl-as-Jail λειτουργεί σαν γοητεία.

Μίνι λάκκο μπάλας. Θέλετε να κάνετε το κλουβί του μωρού ακόμα πιο διασκεδαστικό; Λάβαμε την πρόταση να δημιουργήσουμε ένα λάκκο μπάλας στο σπίτι από έναν αναγνώστη και είμαστε πρόθυμοι να το δοκιμάσουμε όταν ο Sawyer βαρεθεί με τη ζωή του.

Το πρώτο κρεβάτι του νεογέννητου. Αν και είχαμε ένα μεγαλύτερο παχνί για το μεγάλο χρονικό διάστημα, στις πρώτες νεογέννητες μέρες δημιουργήσαμε ένα φορητό παχνί στην κρεβατοκάμαρά μας όταν το μωρό μας φαινόταν πάρα πολύ για να το πάει μόνη της. Εάν ζείτε σε ένα μικρό στούντιο ή έχετε άλλους κατοίκους που καταλαμβάνουν τα υπνοδωμάτια, αυτή η ρύθμιση μπορεί να διαρκέσει δύο χρόνια.

Baby Guest Room (μόνο σε περίπτωση). Ακόμη και όταν το Baby Milo μοιράστηκε ένα υπνοδωμάτιο με τον μεγάλο αδελφό του τη νύχτα, διατηρήσαμε ένα ταξιδιωτικό παχνί για το Daytime Naps στο γραφείο μας στο σπίτι. Η Whitney κράτησε ένα μαζί στην κρεβατοκάμαρά της για σχεδόν δύο χρόνια ως ο οικοδεσπότης μιας ρύθμισης μετοχών νταντά. Και οι δύο κρατούσαμε στα Portacribs μας πολύ καιρό μετά τα δικά μας παιδιά ταιριάζουν σε αυτά μόνο σε περίπτωση που ένας φίλος σταμάτησε για μισό ύπνο. Επίσης ιδανικό για τη γιαγιά του στρατοπέδου.

Κατασκήνωση. Κάθε ένα από τα παιδιά μας έχει κάμπινγκ στο μικρό παχνί τους. Εάν το σκέφτεστε, επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι τα ταξίδια κάμπινγκ είναι πολύ πιο διασκεδαστικά με άλλες οικογένειες (αισθάνεστε εντελώς ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το γλυκό κάμπινγκ μου με το-baby κατάλογο).

+++

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από το Babybjorn ως μέρος της σειράς των φοβερών προτάσεων για τους γονείς του νεοσύλλεκτου. Μάθετε πολλά περισσότερα για το πολύ εύκολο ανθεκτικό φως ταξιδιού τους.