που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Δελτίο τύπου

Austin, Τέξας – 6 Αυγούστου 2009 – Alen Corp. (http://www.alencorp.com), κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας εσωτερικού αέρα για το σπίτι και το γραφείο, που αποκαλύφθηκε σήμερα ότι θα εισαγάγουν ένα νέο ασημένιο ιόν Το φίλτρο Air Hepa στις 15 Σεπτεμβρίου για τα νοικοκυριά καθώς και τα γραφεία που επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν τους αερομεταφερόμενους ιούς που προκαλούν τη γρίπη. Το νέο φίλτρο αέρα HEPA είναι επικαλυμμένο με ασήμι, μια φιλική προς το περιβάλλον καθώς και μη τοξική ένωση που συμβαίνει φυσικά στη φύση που παρέχει αντιβακτηριακή, αντιμυκητιασική, καθώς και αντι-ιική προστασία. Το φίλτρο Silver Ion HEPA είναι πολύ πιο φθηνό από άλλες τεχνικές αποστείρωσης αέρα, καθώς και πολύ αποτελεσματική σε σύγκριση με την εξαιρετικά βιολετί καινοτομία μόνο. Το φίλτρο Silver Ion HEPA μειώνει το 50% των αερομεταφερόμενων ιών που προκαλούν τη γρίπη με ένα μόνο πέρασμα με το φίλτρο αέρα.

“Θεωρήσαμε την απαίτηση να ανταποκριθούμε στην πανδημία της γρίπης H1N1, παράγοντας το νέο φίλτρο Silver Ion Hepa που θα παρέχει στους γονείς τον καθαρότερο αέρα που είναι δυνατόν στο σπίτι ή το γραφείο τους με κόστος που μπορούν να αντέξουν οικονομικά”, δήλωσε ο Peter Mann, Διευθύνων Σύμβουλος της Alen Corp . “Το CDC αναφέρει ότι περίπου 159 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο θεμάτων από την H1N1 αυτή την εποχή της γρίπης, συμπεριλαμβανομένων:

· Αναμένοντας γυναίκες ·

· Άτομα που online ή φροντίζουν για παιδιά ηλικίας κάτω των 6 μηνών.

· Η υγειονομική περίθαλψη καθώς και το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ·

· Άτομα ηλικίας 6 μηνών με ηλικία 24 ετών ·

· Καθώς και εκείνοι οι 25 ηλικίες με 64 με χρόνια υγείας και ευεξίας ή συμβιβασμένα ανοσοποιητικά συστήματα.

Οι ιοί αναπτύσσονται με τη λήψη ενός ακόμη ζωντανού κυττάρου καθώς και τον επαναπρογραμματισμό του πυρήνα για να αναπαράγουν τον ιό και όχι το υγιές κύτταρο. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, το κύτταρο επανέρχεται σε έναν πολύ πιο πρωτόγονο τύπο που βασίζεται σε ένα πρωτόγονο τύπο μεταβολισμού του οξυγόνου ενζύμου ως χημικού πνεύμονα. Τα ασημένια ιόντα ελαχιστοποιούν το οξυγόνο που εισέρχεται στο επιβλαβές κύτταρο που παράγει ιό καθώς και πεθαίνει από ασφυξία “, ολοκλήρωσε τον Mann.

Σχετικά κρίσιμα γεγονότα σχετικά με τα αντιβιοτικά

Τα φίλτρα Silver Ion HEPA θα προσφέρονται για όλους τους καθαριστές Air Air της Alen Corp. από τις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς θα ποικιλία στο κόστος ανάλογα με το μέγεθος από $ 59 έως $ 69. Ωστόσο, η Alen Corp. χρησιμοποιεί $ 10 από όλα τα μεγέθη του φίλτρου Silver Ion Hepa μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ως ειδικό πρόγραμμα “Πρόληψης γρίπης πτώσης”, η Alen Corp. χρησιμοποιεί μια δωρεάν εφοδιασμό ενός ετήσιου Silver Ion HEPA φίλτρα με το Αγορά του πολύ δημοφιλούς T100 Desktop HEPA Φορητό καθαριστή αέρα (MSRP $ 149.00) που περιλαμβάνει μια κορυφαία εγγύηση διάρκειας ζωής της βιομηχανίας.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.alencorp.com/air_purification.asp για περισσότερες πληροφορίες.

Γίνετε μέλος της κοινότητας Healthy Mommies

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: