πήραμε σε μια γιορτή Twitter χθες το βράδυ με υγιές παιδί υγιή κόσμο για να μιλήσει για το τι ένας γονέας πραγματικά χρειάζεται να έχει στο χέρι για ένα νέο μωρό. Υπήρχαν μερικοί εξαιρετικοί πίνακες καθώς και σε άλλους συμμετέχοντες στο Gajillion. Οι συμμετέχοντες περιλαμβάνονται:

Meagan Francis (@meaganfrancis), η πιο ευτυχισμένη μαμά

Jennifer & Jeremiah McNichols (@zrecs_safety καθώς και @zrecsmom), το z συνιστά

Janet Dean (@greenmomreview), η φιλική προς το περιβάλλον μητέρα αναθεώρηση

Και εμάς (@raokiemoms – συμμορφώνεστε μαζί μας στο Twitter; Θα έπρεπε!)

Περιμένοντας ένα μωρό;

Μετά από μια ώρα συνομιλίας για το τι χρειάζεται μια μητέρα έναντι της απαίτησης, καθώς και ακριβώς πώς μπορούμε όλοι να κάνουμε πολύ καλύτερα να ανακαλύψουμε φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές σε τυπικά βρεφικά προϊόντα, το καθήκον να συγκεντρώνει το “τέλειο” μητρώο βρεφών πιο δύσκολο από ποτέ. Η καθοδήγησή μας είναι να μιλήσουμε με τις προτιμώμενες επαγγελματικές μητέρες σας καθώς και να κάνουμε ό, τι αισθάνεται καλύτερα για εσάς. Έτσι, αν θέλετε να ρίξετε όλη την καθοδήγησή τους έξω από το παράθυρο μετά από να πάρει αντικρουόμενα μηνύματα, πηγαίνετε καλύτερα μπροστά.

Ξεκίνησα δηλώνοντας ότι το μόνο που απαίτησή σας είναι τα αυτοκίνητα και το κάθισμα φορτηγών, το καροτσάκι, η αντλία στήθους, οι πάνες. Ωστόσο, τότε σκέφτηκα, ίσως μερικές μητέρες δεν απαιτούν αντλία στήθους. Ένα καροτσάκι μπορεί να δανειστεί ή να αγοραστεί να χρησιμοποιηθεί – όπως μπορεί να υφάσματα πάνες. Ωχ!

Έτσι, η ενημερωμένη καθοδήγησή μου για το τι να εγγραφείτε είναι αυτό: Όταν σκεφτόμαστε τι να αγοράσετε έναντι δανεισμού, πιστεύετε για τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος. Λιγότερο από 5 μήνες; Δανείζομαι! Η σελίδα προτάσεων μητρώου μας παρέχει ένα δοχείο συμβουλών του τύπου των προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μερικές από τις προτιμώμενες προτάσεις μου που δοκιμάστηκαν από το κόμμα Twitter:

Κατευθυντήριες αρχές: Απαιτείται καθόλου;

Το Meaganfrancis δηλώνει ότι ένα βρέφος έχει τρεις θεμελιώδεις ανάγκες: να είναι ζεστό, στεγνό, καθώς και τροφοδοτείται. Το υπόλοιπο είναι επιπλέον!

Whitney Tweets που οι τσάντες πάνας είναι μια παράξενη καινοτομία ούτως ή άλλως. Τι συμβαίνει με ένα σακίδιο;

Το Zrecs_Safety προτείνει να πάρετε πίσω το 75% των τελεσών που παίρνετε στο ντους βρέφος. Θα κάνετε πλυντήριο συνεχώς ούτως ή άλλως.

Ο Beckrath δηλώνει ότι ποτέ δεν απαιτεί να αγοράσετε μια κουβέρτα για βρέφη. Θα είστε προικισμένοι τόνοι, συμπεριλαμβανομένων χειροποίητων.

Meaganfrancis: Πάντα λέω ότι περιμένουν τις μητέρες δεν εγγραφούν για γεμισμένα ζώα ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένο. Οι άνθρωποι θα παρέχουν ούτως ή άλλως!

GreenMomreview: Δεν χρειάζεστε: το βινύλιο καθώς και το αφρό που αλλάζει το μαξιλάρι. Ένα διπλωμένο παπλώματα λειτουργεί μόνο με τις τοξίνες.

Meaganfrancis: Πολλά τεράστια “παιχνίδια” + ακόμη και μερικά κομμάτια επίπλων μπορούν να περιμένουν μέχρι να έχετε βρέφη και να δείτε πώς / αν θα τα χρησιμοποιήσετε.

Πράσινο, ασφαλέστερο, υγιέστερο

Zrecs_Safety προτείνει ότι το Safemama.com, το Zrecsguide.com, το Thesoftlanding.com είναι όλοι εξαιρετικοί πόροι για ασφαλέστερη υψηλή ποιότητα βρέφους

Healthy_child: Για τα παιχνίδια και τα δόντια: Ψάξτε για φυσικά υλικά όπως τα σπυρά δάση ή τα βιολογικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Healthy_child: Κάντε ένα κρεβάτι χωρίς κινδύνους: στρώμα χωρίς PVC, με φυσικά, μη επεξεργασμένα φύλλα. Αποφύγετε τους προφυλακτήρες, μαξιλάρι και κουβέρτα.

Νέα Vs Μεταχειρισμένος

Η Paige Wolf αγοράζει κυρίως χρησιμοποιημένα ρούχα για βρέφη, υπολογίζοντας ότι τα επαρκή πλυντήρια βοηθούν να ξεπλύνουν τα επιβραδυντικά φλόγας καθώς και να χρωστικές χρωστικές!

CoolMompicks: Â Μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια χρησιμοποιούμενη αντλία στήθους – ανάλογα με το ποια είναι! Δείτε αυτή την Hygeia Easene (η καλύτερη αντλία στήθους που δεν έχετε ακούσει ποτέ).

Το Healthy_Child προτείνει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε με τις περιφερειακές μητέρες για να μοιραστείτε προϊόντα καθώς και να ξεκινήσετε τη δική σας παιδική μηχανή “Βιβλιοθήκη”. (το λατρεύω!)

Τι πιστεύετε λοιπόν ότι είστε απολύτως * ανάγκη * να σηκώσετε ένα μωρό;

{Εικόνα από το Flickr από το Mark Sebastian}