Όταν έχουμε νέα βρέφη στη ζωή μας, είναι απλό να πάμε σε μια αυτοεπιβαλλόμενη εξορία ή καραντίνα, διαβάζοντας μόνο ρουτίνα ύπνου βιβλία καθώς και κοιτάζοντας μόνο στο μωρό. Φυσικά, η Whitney, καθώς πιστεύω ότι η μαμά πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι καθώς και, επομένως, γεννήθηκε αυτός ο ιστότοπος.

Ελέγξαμε την ιστορία του πώς η Βίκυ πήρε την κόρη της 6 εβδομάδων, Caitlin, σε μια γιορτή Bachelorette σε ένα καζίνο, καθώς και με αναγνώριση (πέταξα από το SFO στο Σικάγο για να πάω σε έναν από τους γάμους του BFF μου όταν ο Holden ήταν 3 εβδομάδες, έτσι είμαι λίγο τρελός). Ο εκπληκτικά υποστηρικτικός σύζυγός της, Dave, κρεμάστηκε με το Bambino σε έναν από τους χώρους εορτασμού για να εξασφαλίσει ότι η Vicky θα μπορούσε να επιστρέψει καθώς και πίσω μεταξύ του εορτασμού καθώς και του θηλασμού.

Ω ναι, θα το έκανα αυτό. Ίσως είναι φοβερό, ή ίσως είναι τρομερό, ωστόσο, αν δεν προσπαθήσετε καν να πάτε στο κόμμα του καλύτερου φίλου σας, δεν θα επιθυμείτε πάντα;

Διαβάστε την εφοδιαστική καθώς και τις λεπτομέρειες στο Secretmomthoughts δημοσιεύουν “Περιπέτειες”. Την επόμενη φορά, Βίκυ, τραβήξτε μια φωτογραφία από εσάς να είστε όλοι άγριοι, καθώς και όχι μόνο το βρέφος, καθώς και ο μπαμπάς που κρέμονται έξω.

Ποιες είναι μερικές από τις τρελές τοποθεσίες που έχετε πάρει τα βρέφη σας; Οποιοσδήποτε τύπος αναμένης μαμά με μεγαλοπρεπή σχέδια;

Σχετική ανάρτηση: Παίξτε πόκερ με το μωρό σας