από την εικόνα του σώματος του PostPartum στο Colic, από τους γοφούς αγγίζει κάθε πτυχή της εγκυμοσύνης, της γέννησης και να γίνει ένας γονέας που έχει περάσει ποτέ τη συνείδησή μου. Συσκευασμένο με εισαγωγικά από πραγματικές μητέρες και μπαμπάδες, αυτός ο οδηγός αναφοράς φέρνει κάθε θέμα στη ζωή με ειλικρίνεια και ειλικρίνεια. Επιπλέον, ο σχεδιασμός είναι δροσερός.

Από τους γοφούς βγαίνει κάθε φορά (33 εβδομάδες) όταν έχω χάσει πλήρως το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο της εβδομάδας εγκυμοσύνης σας την εβδομάδα. Νομίζω ότι είμαι αρκετά διανοητικά περίεργος, αλλά πραγματικά δεν θέλω να διαβάσω για το πώς αναπτύσσονται τα νεύρα των ματιών του εμβρύου μου, και δεν με νοιάζει πάρα πολύ για τα νεφρά και το συκώτι της το καλύτερο τώρα, εφ ‘όσον αυτοί ” να ψήνουμε πλήρως μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου. Σίγουρα δεν θέλω να διαβάσω προτάσεις για “μπαμπά” που υπονοούν ότι μπορεί να μην ξέρει πώς να πάει στο παντοπωλείο χωρίς κινητό τηλέφωνο για να με καλέσει.

Οι συγγραφείς Rebecca Odes και Ceridwen Morris αντιμετωπίζουν τα θέματα που πραγματικά φροντίζω, όπως τα “σωματικά υποπροϊόντα της γέννησης” (τα ναρκωτικά, η εφίδρωση, οι ζεστές αναλαμπές, πολλά peeing) και “the warp” (χρόνος με ένα νέο μωρό μπορεί να μετεγκατασταθεί αργά). Η μέθοδος τους είναι να είναι ένας χρήσιμος οδηγός, όχι μια έγκυρη φωνή προειδοποίησης. Στην εισαγωγή συζητούν την έμπνευσή τους:

Ήμασταν συγκλονισμένοι να ανακαλύψουμε ότι κάθε κομμάτι μέσων ενημέρωσης που συναντήσαμε στο θέμα της ύπαρξης ενός μωρού μας έκανε να αισθανόμαστε πιεσμένοι να ενεργούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντί να μας ενθαρρύνουμε να βρούμε τις δικές μας φωνές ως γονείς.

Αυτό το βιβλίο είναι διασκεδαστικό στη σελίδα μέσω της σελίδας, και νομίζω ότι θα το διατηρήσω για τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς μετακόμιζα από την εγκυμοσύνη μέσω της γέννησης και της νεογέννητης φροντίδας. Ωστόσο, είναι συντριπτική από την άποψη της πυκνότητας των πληροφοριών. Κάθε σελίδα είναι συσκευασμένη με τόνους κειμένου. Στηρίγματα στον σχεδιαστή που χρησιμοποίησε πολλές φυσαλίδες ομιλίας και πλευρικές γραμμές για να μας βοηθήσει να περιηγηθείτε στα θέματα. Και η Rebecca Odes, ο συν-συγγραφέας, ο οποίος απεικονίζει τη διαφορετική ομάδα μητέρων και μωρών που σημειώστε το σχεδιασμό.

Θα αγοράσω σίγουρα αυτό το βιβλίο για οποιονδήποτε έγκυο φίλο. Παρέχει τη φωνή ενός φίλου που ήταν εκεί και δεν φοβάται να μιλάει για τα σκληρά θέματα.

> Επισκεφθείτε το Fromhehips.com για να δείτε το περιεχόμενο δείγματος.
> Δείτε ό, τι λένε οι άλλοι στο ταξίδι του Blog Mother από τους γοφούς.