Αυτή η δημοσίευση δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2009, όταν επιθυμούσα ένα μετάλλιο για να έχουν δύο παιδιά που έχουν εκπαιδευτεί. Λαμβάνοντας υπόψη ότι λοιπόν, οι αμέτρητες μητέρες του μικρού παιδιού έχουν εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα αναζητώντας τις λέξεις-κλειδιά που ασχολούνται με ένα 21μηνο. Εδώ είναι η ιστορία μου.

Λοιπόν, η πρώτη σημείωση είναι ότι η πράξη γίνεται. Η Miss Scarlett χρησιμοποιεί πάνες μόνο κατά τη διάρκεια των ωρών ύπνου της. Δεν είχε ατύχημα για τέσσερις ή πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, πρόκειται να υποθέσω ότι κανένας επισκέπτης δεν με κρίνει για ασήμαντη εκπαίδευση ενός νεαρού που είναι τόσο νέος. Υποθέτω ότι διαβάζετε μόνο με ανοιχτό μυαλό, περίεργο για την εμπειρία μου.

Όπως συμβαίνει με όλες τις εμπειρίες, όταν βγείτε από την άλλη πλευρά, είναι συναρπαστικό να σκεφτείτε αν θα το κάνατε ξανά. Η απάντηση εδώ είναι: Δεν ξέρω.

Στον κατάλογο των επαγγελματιών, δεν μεταβάλλουμε τις πάνες, αντιμετωπίζουμε εξάνθημα πάνας (ένα ασυνήθιστο περιστατικό για αυτό το παιδί) ή πληρώνοντας για πάνες ή βάζοντας πάνες στον χώρο υγειονομικής ταφής.

Στη λίστα με τα μειονεκτήματα, ο μαϊμού μας δεν είναι πουθενά κοντά να είναι σε θέση να πάει στο ντους από μόνη της, οπότε η προσπάθεια αλλαγής μιας πάνας είναι πιθανότατα το ίδιο ακριβώς με την προσπάθεια που απαιτείται για να την πάρει στο μπάνιο, να την πάρει Η τουαλέτα, σκουπίστε, τραβήξτε τα παντελόνια, κρατήστε την όσο το νεροχύτη για να πλυθεί τα χέρια της. Αναφέρω ότι είναι μικροσκοπική; Όταν ανεβαίνει τόσο όσο το σκαμνί μπροστά από το νεροχύτη, πρέπει να εξακολουθεί να σηκώνεται, βάζοντας ολόκληρο τον κορμό του στο χείλος του νεροχύτη για να φτάσει στις βρύσες. Για να τη διατηρήσω καθαρά καθώς και να στεγνώσει σε δημόσια τουαλέτα, θα πρέπει να την κρατήσω όλη την ώρα, κάτι που μπορεί να είναι ένα στέλεχος.

Χμμ. Φαίνεται ότι η παράγραφος μου είναι μεγαλύτερη από τα πλεονεκτήματά μου. Επιτρέψτε μου να πιστέψω πολύ περισσότερους επαγγελματίες. Αναφέρω το περιβάλλον; Ω ναι, ελέγξτε. Εντάξει, τι γίνεται με τα χρήματα; Ω, το ανέφερα ήδη.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι ένα αντικλιματικό γεγονός. Δεν είμαι πραγματικά απελευθερωμένος από τίποτα, καθώς και στην πραγματικότητα, πρέπει να είμαι ακόμη πολύ πιο προσεκτικός στις ανάγκες της για τις ασήμαντες από ό, τι πριν.

Γιατί το κάναμε; Γιατί να μην περιμένετε; Δεδομένου ότι ήταν έτοιμη. Δεδομένου ότι σε 18 μήνες θα κατούρησε στο πάτωμα στη λειτουργία καθώς και το γέλιο. Σε 20 μήνες άρχισε να ανακοινώνει ότι έπρεπε να “κατουρήσει στο γλάστρες” καθώς και όταν την βάζουμε εκεί, θα το έκανε.

Λυπάμαι που αυτή η δημοσίευση δεν αποτελείται από ένα σεμινάριο. Δεν είμαι κατάλληλος για να συνθέσω μια θέση “Πώς να ασχολείσαι με το ασήμαντο τρένο”. Μπορώ μόνο να επαναλάβω αυτό που όλοι οι άλλοι λένε: ο νεαρός πρέπει να είναι έτοιμος.

Ο Julian, τώρα τέσσερα και μισό, ήταν πολύ περισσότερο από τρία χρονών την πρώτη φορά που έπεσε στο γλάστρες. Έτσι καταλαβαίνετε ότι δεν είμαι σε βιασύνη για αυτό το ζήτημα.

Την δωροδοκήσαμε; Ναι, το κάναμε. Χρησιμοποιήσαμε το M & MS, όπως πρότεινε ο παιδίατρος μας. (Hey M & M/Mars, ακριβώς πόσο συχνά επισημαίνετε στην ίδια ακριβώς πρόταση με τον “παιδίατρο”;) Ωστόσο, δεν νοιαζόταν τόσο πολύ για το M & MS. Πιστεύω ότι ήταν πραγματικά εγγενώς εμπνευσμένη καθώς και ότι απλώς υπενθυμίζονταν ότι μπορεί να κατουρήσει στο γλάστρες καθώς και να το κρατήσει όταν δεν είναι στο μπάνιο.

Κορίτσια έναντι αγοριών; Είμαι τυχερός που διεξάγω κάθε είδους πειράματα κοινωνικής επιστήμης στο σπίτι μου, έχοντας ένα παιδί από κάθε φύλο. Έτσι, με βάση τα μεγέθη δειγμάτων n = 1 σε κάθε ομάδα δοκιμών, οι γυναίκες προετοιμάζονται για την κατάρτιση τουαλέτας νωρίτερα.

Ο Τζούλιαν, όπως μερικοί μπορεί να θυμηθούν, επίσης, δεν έπεφτε στο γλάστρες για μερικούς μήνες μετά την άρχισε να βυθίζει σε αυτό. Τον τηλεφώνησα στο μισό δρόμο για λίγο. (Τώρα τηλεφωνώ τον τηλεφώνημα 100% ασήμαντο εκπαιδευμένο, αν και η Heather μπορεί να μην εξετάσει ότι εξακολουθεί να κοιμάται σε pull-ups.)

Λοιπόν, το έχετε. Μια μικρή δέσμη M & Ms αργότερα, είμαι ένας αδειοδοτημένος προπονητής.