Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες πολύ περισσότερο από τα προϊόντα, ωστόσο αυτό το προϊόν φαίνεται σαν μια τόσο καλή ιδέα, μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε μια καθημερινή δραστηριότητα: καθαρισμό πιπίλας. (Δηλαδή, αν ο νεαρός σας είναι ένας μαχητής όπως ήταν το δικό μου.) Επιθεωρήστε αυτή την πιπίλα που παραμένει κλειστή όταν δεν είναι στο στόμα. Μόλις χτυπήσει το έδαφος, η ασπίδα κλείνει γύρω από τη θηλή. Κάποιος έχει εμπειρία με αυτό; πολύ περισσότερες λεπτομέρειες>

Κάποιες καθοδήγηση από τα χαρακώματα: Μόλις ο Julian μπόρεσε να βάλει την πιπίλα στο στόμα του, ξεκινήσαμε να βάζουμε μαζί του ένα ναρκοπέδιο των πιπίλων στο παχνί. Αν ξύπνησε στη μέση της νύχτας (αν), ενισχύσαμε τις πιθανότητές του να ανακαλύψουμε ένα καθώς και να φροντίζουμε τις δικές του ανάγκες ειρηνικής. Η αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας για αυτή την πρόταση πηγαίνει στο βιβλίο να είναι προετοιμασμένη: ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για τους νέους μπαμπάδες.

Μερικοί άνθρωποι, έχω μάθει, αναφέρονται σε πιπίλες ως “Nuks” (μια εξέχουσα μάρκα PACI που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ). Οι ανιψιές μου μπήκαν για να χαιρετήσουν τον Julian μετά από έναν υπνάκο μόλις πρόσφατα, καθώς καθόταν στο παχνί του με μια πιπίλα στο στόμα του, καθώς και δύο δίπλα του. “Είσαι Nuk-Man”, δήλωσε ο οκτώ ετών. “Φαίνεται ότι ο Julian έχει ένα πάρτι Nuk!”