σύμφωνα με τον κ. Μπαμπά, “Τα παιδιά που μεγαλώνουν με ενεργά περιλάμβανα πατέρες είναι πιο ευτυχισμένοι, υγιέστεροι, πιο έξυπνοι, καθώς και πολύ καλύτερα αλλάζουν από εκείνους που δεν το κάνουν”. Μεγάλη, με ένδειξη. Η προστιθέμενη αποπληρωμή είναι ότι παίρνω ένα διάλειμμα, έτσι; Αλλά να υπολογίζω ακριβώς πώς να παρακινήσω το χρόνο με τον μπαμπά μπορεί να είναι μια τεράστια πρόκληση: ήμουν ένας απίστευτα ανήσυχος γονέας, το άλλο μισό μου δούλεψε όλη την ημέρα, μου άρεσε τα πράγματα με τον τρόπο μου, καθώς και για όσο και για.

Βασικά, ο σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας στο Buy για να είναι επιτυχής (αλλά όχι με τον έλεγχο ή το Bossing, έμαθα). Αφήστε τον άλλο γονέα να αναλάβει το προβάδισμα σε αλλαγές στην πάνα, να μπερδεύει, καθώς και να δίνει μασάζ ενώ πηγαίνετε στον άλλο χώρο καθώς και τα πόδια σας επάνω. Δοκιμάστε το εξαιρετικά καλύτερο σας για να μην διαχειριστείτε. Θα πάνε καλά καλά χωρίς εσένα.

Ως νεοσύλλεκτοι γονείς, είχαμε μερικές διαφορετικές διαλείμματα στο σπίτι μας, καθώς και θέλω να πάω στο ρεκόρ όπως υποδηλώνοντας το πιο γρήγορα το καλύτερο.

Πάνες. Για τις πρώτες 2 εβδομάδες του Holden, ο Alec ήταν επικεφαλής αλλαγής πάνας για να μου επιτρέψει να βρισκόμουν γύρω από το να βρισκόμουν καθώς και να αναρρώσει (και να νοσηλεύσει οκτώ ώρες την ημέρα). Ήταν τόσο καλά όσο ο εμπειρογνώμονας της πάνας. Ομορφη!

Βόλτες. Περίπου 4 μηνών, ο Alec πήρε τη ρουτίνα να πάρει το βρέφος έξω για μια σύντομη μπήκα-walk-walk όταν πήρε σπίτι από την εργασία για να μου δώσει λίγο διάλειμμα. Αυτό ήταν υπέροχο. Θα έλεγα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου, καθώς και να απολαύσετε τη χαλάρωση που περιλαμβάνει την ύπαρξη εκτός καθήκοντος. Κάτι σχετικά με τα στερεά τρόφιμα καθώς και την κακή κατάσταση καιρού πήρε τη μέθοδο αυτής της τελετουργίας, ωστόσο το προτείνω εξαιρετικά. Ανακαλύψτε μια παραλλαγή που λειτουργεί για εσάς.

Λουτρά. Εκτός από πολύ καιρό περίπου 14 μήνες, ο Alec κατέληξε να είναι ο επικεφαλής bather, καθώς και ο υπεύθυνος του bit του bit μας. Πριν από τότε, κάναμε τα πάντα μαζί. Βήμα κλειδώματος. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι εξαιρετικά απελευθερωτικό να διαφοροποιήσετε τις ικανότητές σας από αυτή την άποψη. Εάν είστε άνετοι να το δοκιμάσετε νωρίτερα, επιλέξτε το!

Ο Alec αποδεικνύει ότι παίζει βιντεοπαιχνίδια ενώ δεσμεύεται με το μωρό

Αφήστε τον να το κάνει με τον τρόπο του. Μερικές φορές, είναι απλούστερο να αφήσετε το σπίτι εντελώς, ώστε να μην χρειάζεται να απολαύσετε ή να ακούσετε. Πηγαίνετε να κάνετε τα δάχτυλα των ποδιών σας ή κάτι τέτοιο. Εκτός από το να έχετε κατά νου ότι αξίζει τον κόπο.

Τώρα που τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα, το άλλο μισό μου, καθώς και εγώ είμαι και τα δύο εντελώς “cross-εκπαιδευμένος” στα καθήκοντα που χρειάζεται για να τρέξει το σπίτι μας: τα κουτιά, τα δείπνα, τα carpools κ.λπ. εξαρτώνται από μένα, θέλετε αυτό.

Αλλά τι γίνεται με σένα; Ήταν απλό να μοιραστείτε τη γονική μέριμνα με τον σύντροφό σας;