Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Κοιτάξτε σε μια αφρικανική σαβάνα καθώς και να δείτε εκατό χιλιάδες διαφορετικούς οργανισμούς. Τα ζώα είναι ιδανικά για κάθε άλλο καθώς και για το περιβάλλον τους. Κοιτάξτε μια τετραγωνική ίντσα οποιουδήποτε είδους ορατή επιφάνεια καθώς και εικόνα εκατό χιλιάδες διαφορετικούς μικροοργανισμούς. Τα μικρόβια είναι ιδανικά για κάθε άλλο καθώς και για το περιβάλλον τους. Η νομοθεσία της φύσης είναι “αρμονία” για τα φυτά καθώς και για τα ζώα του επίγειου κόσμου μας, καθώς και για τα μικροσκοπικά πλάσματα ενός μη ανιχνεύσιμου χώρου που δεν μπορούμε να δούμε.

Ο Θεός παρήγαγε ό, τι και είναι εξαιρετικά καλό

Το 1858 ο Louis Pasteur δημοσίευσε τα ευρήματα της έρευνας για τη ζύμωση, τα στοιχεία που απαιτούνται για μια «θεωρία των γεννητικών». Άλλοι εμβαθύνουν ότι κατανοούν το ρητό: “Τα μικρόβια δεν προκαλούν ασθένεια, είναι τα αποτελέσματα των περιβαλλόντων που μεγαλώνουν”. Το 1859 ο Charles Darwin δημοσίευσε τα στοιχεία του για τη θεωρία της “εξέλιξης” καθώς και για τη φυσική επιλογή, με την έννοια της ισχυρότερης επιβίωσης. Άλλοι επεξεργάστηκαν λέγοντας: “Δεν είναι το ισχυρότερο που επιβιώνει, ούτε το πιο έξυπνο. Είναι αυτά πολύ προσαρμόσιμα στις τροποποιήσεις του περιβάλλοντος τους. ” Γιατί η σύγχρονη ανθρωπότητα δεν αντηχεί με την υπόλοιπη βιολογική ζωή καθώς και τη φυσική εξελικτική υγεία της Γης;

Εξετάστε την οδοντοφυΐα αυτών των δύο άγριων θηλαστικών. Κάποιος έχει έναν κατά κύριο λόγο φυτοφάρμακα (φυτοφάγα) τρόπο ζωής καθώς και τον άλλο έναν κυρίως ζωικό (σαρκοφάγο) τρόπο ζωής. Παρατηρήστε ακριβώς πόσο υπέροχα είναι τα δόντια τους. Αναγνωρίστε ότι δεν βουρτσίζουν, νήμα ή χρησιμοποιούν οδοντόκρεμα για να διατηρήσουν τους στοματικούς ιστούς τους χωρίς ασθένειες καθώς και υγιή. Όλα τα ζώα έχουν μικρόβια στο στόμα τους. Οι μικροοργανισμοί εργάζονται για να καθαρίσουν το περιβάλλον τους. Αυτά τα πλάσματα κάνουν τη “σκόνη για πίσω στη σκόνη” λειτουργεί οπουδήποτε στη γη.

Σχετική αποθήκευση Οι διωγμένοι Χριστιανοί έχουν κατά νου τη σφαγή των πακιστανών χριστιανών πριν από 10 χρόνια

Η προσαρμογή σε οποιοδήποτε είδος ατμόσφαιρας είναι η εντολή της φύσης καθώς και όταν δεν μπορούν να συμβούν οι τύποι, όπως η ασθένεια που επηρεάζει τη σύγχρονη ανθρωπότητα. Οι γενετικές, εξελικτικές και περιβαλλοντικές μεταβλητές καθορίζουν την υγεία και την ευεξία ως τον κανόνα για την άγρια ​​φύση της Γης. Όταν ο τρόπος ζωής μας είναι απέναντι από την κληρονομικότητα του πλανήτη μας, παίρνουμε τη λέξη “ζωντανή” καθώς και το γράφουμε προς τα πίσω. Το αποτέλεσμα αυτής της αντίστροφης ορθογραφίας κατασκευάζει τον σύγχρονο κόσμο μας, ο οποίος δεν αντηχεί με την υπόλοιπη βιολογική ζωή καθώς και τον πλανητικό μας υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτός ο “κακός” τρόπος ζωής είναι μια μέθοδος αντιβιοτικών για να επιβιώσει.

Τι νομίζετε;

Ιστοσελίδα http://www.thefertileground.com

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Ο Θεός παρήγαγε τα πάντα, είναι εξαιρετικά καλό

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο