που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Δύναμη στους ανθρώπους: Οι καταναλωτές αναζητούν συμβουλές για συμβουλές για συμβουλές

Οι συνήθειες υγείας και διατροφής φαίνεται να έρχονται και να πηγαίνουν σχεδόν εξίσου συχνά με τα στυλ μόδας. Αυτό που είναι διαφορετικό για ορισμένα τρέχοντα πρότυπα που αναδύονται είναι ότι ο αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών εκπαιδεύει τους εαυτούς τους για τα τρόφιμα και τις διατροφικές συνήθειες είναι πραγματικά υγιείς και φυσικές αντί να ακολουθούν τον τελευταίο γιατρό ή τον “εμπειρογνώμονα” που ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αιώνιας νεολαίας και της υγείας.

Οι καταναλωτές παίρνουν προσωπική υγεία και ευημερία των οικογενειών τους στα χέρια τους και θα αναζητήσουν τους νόμιμους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης, όπως οι νοσηλευτές, για πληροφορίες και συμβουλές. Η ζήτηση είναι υψηλή για τους μορφωμένους επαγγελματίες, όπως εκείνοι με πτυχία με Doctor of Nursing Practice (DNP) που μπορούν να οδηγήσουν τους σημερινούς νοσοκόμους. Αυτοί οι ιατρικοί ηγέτες, εάν εκπαιδεύονται σε ισχυρά προγράμματα, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες κινήσεις που θέτουν πολλές πτυχές της υγείας των καταναλωτών πίσω στα χέρια τους.

Τι ακριβώς είναι το πτυχίο DNP;

Το πτυχίο DNP είναι το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης που διατίθεται στον τομέα των νοσηλευτών. Οι επαγγελματίες των νοσηλευτών που συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους για να κερδίσουν αυτό το πτυχίο είναι προετοιμασμένοι, μετά την αποφοίτησή τους, για να οδηγήσουν άλλους νοσοκόμους στο μέλλον, καθώς το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης αλλάζει με βάση την τεχνολογία, τις προσωπικές προτιμήσεις, την κωδικοποίηση εξωτερικών αναθέσεων και τον αυξανόμενο σεβασμό για τους παραδοσιακούς τρόπους που προωθούν την υγεία και καλά -να εισαι.

Οι καθοδηγητές νοσοκόμων μέσω αυτού του λαβυρίνθου των αλλαγών απαιτούν δεξιότητες και γνώσεις, αλλά οι κάτοχοι πτυχίου DNP έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν από τη θέση της ηγεσίας με βάση την κλινική πρακτική εφαρμογή. Εκπαιδεύονται σε αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα, διαχείριση συστημάτων και βελτίωση της ποιότητας. Ως εκ τούτου, οι κάτοχοι πτυχίου DNP βρίσκονται σε εξαιρετική θέση για να καθοδηγήσουν τους νοσηλευτές που μπορούν στη συνέχεια να συμβουλεύουν τους σημερινούς καταναλωτές μέσω του πλήθους των σημερινών τάσεων υγείας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των τριών μεγάλων κινήσεων.

Τα σχετικά γαρίφαλα μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

Το πρώτο πράγμα: Πηγαίνοντας φυσικό

Ο αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών αυξάνεται ενδιαφέρον για δίαιτες και ζωντανά στυλ που προάγουν την υγεία και την ευημερία. Τα τρόφιμα που χαρακτηρίζονται ως μη ΓΤΟ γίνονται ευρέως δημοφιλή, όπως και άλλα τρόφιμα με την μάλλον αόριστη ετικέτα του “φυσικού”. Οι άνθρωποι θα στραφούν σε παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκόμων, για να μάθουν περισσότερα για τις καλύτερες επιλογές τους για την προώθηση της υγείας των οικογενειών τους και των ίδιων. Εκείνοι με πτυχία DNP μπορούν να οδηγήσουν το δρόμο στην καθοδήγηση των νοσοκόμων για να ανταποκριθούν σε αυτή τη ζήτηση για εκπαίδευση για την υγεία.

Το δεύτερο πράγμα: Περισσότερα σνακ, λιγότερα παραδοσιακά γεύματα

Οι άνθρωποι, ειδικά οι χιλιετηρίδες, απομακρύνονται από το να τρώνε τρία παραδοσιακά καθημερινά γεύματα και να αγκαλιάζουν σνακ όλη την ημέρα. Πολλοί από αυτούς αναφέρουν αυτό το μοτίβο ως αποτέλεσμα υπερβολικά πολυάσχολων χρονοδιαγραμμάτων, χρονικών περιορισμών και επιθυμίας να αποφευχθεί η υπερκατανάλωση. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας συνιστούσαν από καιρό να τρώνε πολλαπλά μικρότερα γεύματα σε ασθενείς με πεπτικά προβλήματα, οπότε αυτό το μοτίβο είναι πραγματικά μια επιστροφή στις μακροχρόνιες πρακτικές υγιεινών διατροφικών συνηθειών. DNP degree holders, with their background in using empirical evidence to make decisions, can help nurses guide people to healthy eating habits.

Το τρίτο πράγμα: Buddha Bowls

Οι καταναλωτές έχουν αγαπήσει να τρώνε ολόκληρα γεύματα στρωμένα σε ένα μπολ – σαλάτες ή συνδυασμούς κρέατος και τυριών. Μετακινηθείτε, μπολ μπιφτέκια. Οι άνθρωποι κινούνται προς τα κύπελλα του Βούδα, μια ποικιλία από γεύσεις και υφές που αναμειγνύονται σε ένα μικρό μπολ. Περιέχουν ένα μείγμα φασολιών, ψημένων ή ωμών λαχανικών και σπόρων.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σαλάτες taco υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που συλλέγονται από εστιατόρια γρήγορου φαγητού, αυτός ο νικηφόρος συνδυασμός προωθεί την υγεία και την ευημερία προσφέροντας πολλές πρωτεΐνες. Είναι αρκετά γεμάτο και εξυπηρετικό με απώλεια βάρους. Οι άνθρωποι αναζητούν τη διατροφή για να υποστηρίξουν την υγεία τους και εκείνοι με πτυχία DNP μπορούν να καθοδηγήσουν τις νοσοκόμες να προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν ενημερωμένες επιλογές τροφίμων.

Related  how Does Irritable Bowel Syndrome Or IBS affect a Person’s ability to lose Weight?

Νοσηλευτές και σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη

As physicians become harder to access, people turn to nurses for health care delivery, information, and advice. nurses need strong, effective leaders as health care continues to change. Nursing professionals with advanced degrees from strong education programs, such as Maryville’s dnp degree, are prepared to guidΟι νοσηλευτές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συμμετέχουν στη διατήρηση της δικής τους υγείας και ευημερίας.

Μεταξύ της τεχνολογίας, της πολιτικής πολιτικής, της εταιρικής συμμετοχής και της μεταβαλλόμενης λαϊκής νοοτροπίας, η σημερινή βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης υφίσταται επανάσταση. Όλο και περισσότερο, οι νοσηλευτές θεωρούνται ως φάρους στις θυελλώδεις θάλασσες της σύγχρονης υγειονομικής περίθαλψης. Εκείνοι με πτυχία DNP έχουν ρυθμιστεί να καθοδηγούν τους νοσοκόμους μέσω αυτών των αλλαγών και να οδηγήσουν το δρόμο στο μέλλον.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: δύναμη στους ανθρώπους: Οι καταναλωτές αναζητούν τους ηγέτες των νοσηλευτών για Συμβουλές

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο