Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Παρακαλώ σημειώστε: Με τη συμμόρφωση με τη λίστα, δεν προτείνω να διαχειριστούμε γενικά την υγεία και την ευεξία μας ή ακόμα και ότι οι Χριστιανοί είναι πάντα υγιείς. Η λειτουργία μου είναι να προμηθεύσω το κίνητρο που απαιτείται να είναι το καλύτερο που μπορείτε να είστε καθώς και να αφήσετε τα υπόλοιπα στον Θεό.

1. Τα σώματά μας, αν είμαστε Χριστιανοί, είναι ναοί του Αγίου Πνεύματος. Πρέπει να τους κρατήσουμε σε εξαιρετική επισκευή καθώς και έξω.

2. Εάν καλλιεργούμε την υγεία και την ευεξία στη ζωή μας, μπορούμε να διαμορφώσουμε περισσότερο καθώς και με μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής με τον μέγιστο στόχο της ζωής για τον Θεό καθώς και να κάνουμε εξαιρετικά πράγματα γι ‘αυτόν.

3. Τα παιδιά μας θα μιμηθούν πολύ πιθανώς αυτό που κάνουμε και όχι αυτό που λέμε, οπότε το επίπεδο υγείας και ευεξίας θα επηρεάσει την υγεία και την ευεξία τους καθώς και αυτό των παιδιών τους.

4. Η υγεία και η ευεξία είναι ένα δώρο που ο Θεός μας έχει παράσχει σώματα που έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν τον εαυτό τους καθώς και τα τρόφιμα που μας τρέφουν. Πρέπει να θησαυρούμε αυτό το δώρο καθώς και να μην το σπαταλήσουμε άσκοπα.

5. Ζώντας μια ισορροπημένη, υγιή ζωή είναι πιο προσιτή από ό, τι ανάλογα με τους γιατρούς, τα φάρμακα καθώς και τα νοσοκομεία για να μας φέρουν πίσω στην υγεία. Όπως λέει η παλιά δήλωση, “μια ουγκιά πρόληψης αξίζει μια κιλό θεραπείας”.

6. Η παραγωγή υγιεινών διατροφών καθώς και οι επιλογές άσκησης μας παρέχουν ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε όλες τις πιέσεις (καλές ή κακές) στη ζωή.

7. Οι υγιείς άνθρωποι αποδεικνύουν στους άλλους αυτό που είναι το καλύτερο του Θεού για εμάς, ως εκ τούτου είναι μάρτυρες γι ‘αυτόν σε έναν κόσμο που έτρεξε ασθένεια.

Η Jennifer Self είναι ένας μαθητής του Ιησού Χριστού που του αρέσει να συμμορφώνεται με το σχέδιό του για τη ζωή της ως άλλο μισό στον πιο καταπληκτικό τύπο στον κόσμο καθώς και στη μαμά σε τέσσερις ευλογίες. Οι μέρες της είναι γεμάτες από το κόστος με τον άνδρα της, την οικιακή εκπαίδευση, την προετοιμασία αρκετά υγιεινών γευμάτων καθώς και τη διατήρηση των κουνελάδων σκόνης καθώς και το τέρας του ακαταστασίας στον κόλπο με λίγο blogging αναμεμειγμένο. Αφού το σπίτι της έχει ληφθεί μέριμνα Στον άλλο ενθουσιασμό της για την ανάγνωση, την υγεία και την ευεξία καθώς και τη μουσική. Είναι blogs για τη ζωή της, τον ουράνιο πατέρα της, τον γάμο, τη γονική μέριμνα καθώς και το σπίτι στο www.joyeverafter.blogspot.com.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: επτά κίνητρα στην υγεία
Σχετικά επέστρεψε στο άγχος του θεσμού; Δοκιμάστε αυτήν την θαυματουργή πρακτική

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο