τα παιδιά μου έμειναν στα αντίστοιχα Χριστουγεννιάτικα jammies όλη την ημέρα την Παρασκευή. Ήταν ένα πρώτο. Παίξαμε με νέα παιχνίδια και διαβάσαμε βιβλία μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε ξανά στο κρεβάτι. Ένα όφελος είναι ότι οι μεταβάσεις όπως το “ετοιμάζοντας το πρωί” και “ετοιμάζοντας για κρεβάτι” είναι αισθητά ομαλότερες όταν κανείς δεν πρέπει να αλλάξει όλα αυτά τα ενοχλητικά ρούχα.

Από την κάτω πλευρά, κάναμε λίγο τρελό.

Ευτυχώς, η μονοτονία της οικογενειακής μας ομοιότητας διακόπτεται σύντομα από περιστασιακά tweets και μια επίσκεψη από τον καλύτερο μου Pal Pal, Whitney, και τον αστροναύτη-ομοιόμορφο επενδυμένο (με το Talking Helmet !!) γιο, Julian.

Ανταλλάξαμε δώρα διακοπών και άλλαξαμε παντελόνια χιονιού, ενώ ο Julian και ο Holden στράφηκαν γύρω από το σαλόνι μιλώντας για τον Άγιο Βασίλη και τα ατομικά τους.

Καθώς η Whitney έβγαλε από το δρόμο μου, κοίταξε πίσω, “Γεια σου, σε ποιον αγώνα μας διαπράττετε;”

Ω ναι, Twitter, σχεδόν ξέχασα.

Νωρίτερα την ημέρα, έχω tweeted συμφωνία ότι η λειτουργία ενός 5K με μερικούς άλλους bloggers θα ήταν ωραία και dandy. Τα πραγματικά μου λόγια ήταν:

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, σωστά; Σίγουρα, δεν τρέχουμε με κανέναν τρόπο τώρα, αλλά έχουμε μερικούς μήνες για να πάρουμε 5k έτοιμοι. Εκτός αυτού, τώρα το δεύτερο δώρο μου στο Whit μπορεί να είναι η υπόσχεση χωρίς ακαταστασία να εκπαιδεύσει για μια διαδρομή 5k μαζί της.

Κατά τον τελευταίο έλεγχο, αναζητούμε μια διαδρομή 5K για να συμπέσει με την επερχόμενη επίσκεψη του Kristen Chase στο Bay Area για να γιορτάσει τη νέα ρουτίνα Jogging της Tech Mama και έχουμε προσθέσει μερικά περισσότερα #shredheads στο μίγμα. Εδώ είναι οι παίκτες που γνωρίζω μέχρι στιγμής: @mublogger, @techmama, @mrsflinger, @sugarjones, @karidahlen και @linseyk.

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, σωστά; Οποιοδήποτε άτομο άλλο θέλει να έρθει μαζί μας για την πρόκληση;